Puresound biedt bedrijven en organisaties op het gebied van high-end audio/hifi verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van advertenties. Hieronder kunt u lezen wat deze mogelijkheden zijn. 

Topbanner

In de kop van de website kunt u een zogenaamde topbanner (laten) plaatsen. Deze banner is 1000 pixels breed en 175 pixels hoog. Er zijn maximaal 5 verschillende topbanners aanwezig die in willekeurige volgorde bij het openen van een pagina worden getoond. Het logo van Puresound zal altijd linksboven getoond worden. 

Voetbanner

Onderaan de pagina kan een voetbanner worden geplaatst. Deze banner is 1000 pixels breed en maximaal 115 pixels hoog. Er zijn maximaal 5 verschillende voetbanners aanwezig die in willekeurige volgorde bij het openen van een pagina worden getoond

Bedrijfspagina

Het is mogelijk om op de website een hele pagina voor uw bedrijf of organisatie te huren. Deze pagina is te bereiken via de kaart op de pagina Bedrijven: de link naar deze pagina wordt getoond bij uw contactgegevens als een bezoeker op de kaart op het icoon van uw bedrijf/organisatie klikt.

U kunt zelf de inhoud voor de pagina aanleveren. In overleg met u wordt de pagina door ons opgemaakt en geplaatst. Uiteraard kunt u voor deze pagina zelf een topbanner opgeven, zodat er geen advertenties van andere bedrijven op "uw" pagina worden getoond. Op de pagina wordt nooit een voetbanner getoond.

Meer informatie

Als u meer informatie over het plaatsen van advertenties of de kosten daarvan wilt hebben, kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Puresound behoudt zich het recht voor bepaalde advertenties en/of teksten van advertenties te weigeren. Dit zal altijd in overleg en met opgave van redenen gebeuren.