Onno Kiviet | 28 november 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Number One Hifi Show Leiden

Op zaterdag 13 en zondag 14 december zullen tal van audiomerken aanwezig zijn op de Number One Hifi Show Leiden in het Holiday Inn Hotel.

Grote merken aanwezig op Hifi Show Number One

Number One pakt voor de tweede maal  uit met 1000m2 en 12 zalen waar importeurs met 40 merken acte de presence zullen geven. Toegang en parkeren is gratis en bezoekers maken bovendien kans op mooie hifiprijzen.

Importeurs en de merken

De importeurs zijn met de nieuwste apparatuur en diverse primeurs aanwezig.

Onder andere: Accuphase, Arcam, Audiolab, Audio Physic, AudioQuest,  Aurender, Chord Electronics, Custom Design, Cyrus, Dynaudio, Isotek, Magnepan, Monitor Audio, Naim, Parasound, Primare, Pro-Ject Audio, Q Acoustics, QED, Quad, Revo, Roksan, Simple Audio, Sonos, Sonus Faber, Squeeze Upgrade, T+A, Transrotor, Well Tempered Lab, Wireworld, Yamaha en tot slot komt Nutters Audio met audiofiele cd’s, vinyl en meer en het Hifi tijdschrift Music Emotion komt met diverse aanbiedingen.

Muziek Streamen en meer

In alle zalen zijn demonstraties met muziek streaming vanaf de computer of netwerkschijf. Ook kunt u met de deelnemers spreken waarom dit zo makkelijk en leuk is! Platenspelers zijn ook aanwezig evenals surround demonstraties. Arcam doet zelfs het licht voor u uit in hun fraaie bioscoop met Sonus Faber luidsprekers.

Keith Martin

Uit Engeland komt Keith Martin, de ontwerper van Isotek, om te laten horen dat bij gebruik van de lichtnetfilters van dit bijzondere merk de weergave van muziek duidelijk verbetert. Meer sprekers zijn aangekondigd. Like ons op Facebook (thehifistudionumberone) en kijk aldaar voor het laatste nieuws of op www.number-one.nl.

Locatie

De ‘Number One Hifi Show Leiden’ vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206) als met het openbaar vervoer (lijn 43) uitstekend te bereiken. Het publiek is op beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00 uur.