Onno Kiviet | 22 augustus 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audiac shownieuws X-fi 2015

Drie ruimtes pure beleving met de mooiste producten uit het productportfolio van Audiac – X-fi 2015 wij hebben er zin in!

Kamer 32 – McIntosh Power Room

Kamer 32 dopen we tijdens de X-fi 2015 tot McIntosh Power Room. Zie en voel de blauwe gloed van meerdere McIntosh modellen inclusief een compleet nieuwe streaming audio oplossing! Vanzelfsprekend laten we de naald  van de iconische Power Meters ook van de nullijn komen en presenteren we een grootse set met indrukwekkende Sonus Faber luidsprekers.

Kamer 33 - Mark-Levinson-58533 – Rebirth of the Legend

Elk decennia heeft zijn vedettes. Hoofdrolspelers die de trend zette voor de verdere toekomst. De omstreeks 2000 geïntroduceerde Mark Levinson No 383 is zo’n statement. De kracht van een losse eindversterker gecombineerd met de souplesse van een separate voorversterker, machtig samengevat in één chassis. Jarenlang keken we uit naar een opvolger. Die periode is nu voorbij – de Mark Levinson No 585 is gearriveerd en wij vertellen je er alles over in Kamer 33 en laten hem volledig tot zijn recht komen op Revel Ultima’s.

Kamer 34 - Arcam– It is not an amplifier, it’s a Class G amplifier

Vraag elke audiofiel, liefhebber of kenner naar de meest muzikale versterkerschakeling en ze antwoorden eenduidig met Klasse A. Helaas heeft de onvervormde klank van deze techniek een groot nadeel – de versterker wordt heet en is extreem inefficiënt.  Versterkerspecialist Arcam uit Engeland heeft hier een fenomenale oplossing op gevonden die het beste van Klasse A combineert met hoge efficiëntie. En dat al in een geïntegreerde versterker vanaf €1.499. Arcam’s Class G versterkers inclusief de nieuwe Solo Movie en Music ervaar je zelf in Kamer 34.

En verder....

Uiteraard is er meer dan wij nu kort samen kunnen vatten. Zo maak je onder andere ook nog kennis met de nieuwe Sonus Faber Venere Signature en Chameleon luidsprekers en kun je je bij de demo van Cinemadream onder laten dompelen in een alles overtreffend theater opgebouwd rondom een JBL Synthesis audio systeem.

Wij zien je dan ook graag op 26 en 27 september op de X-fi in Veldhoven.

Meer praktische informatie is o.a. te vinden op de website van de X-fi Audioshow.