Onno Kiviet | 06 juli 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nieuw bij Beter Beeld & Geluid - Hifiman hoofdtelefoons

Wij zijn onlangs dealer geworden van de hoofdtelefoons van het merk Hifiman. Wij zijn van mening dat deze hoofdtelefoons in hun prijsklasse en ook ver daarboven de mooiste klankbalans bieden en het meest universeel inzetbaar zijn voor veel verschillende soorten muziek.

Een hoofdtelefoon moet naar onze mening een natuurlijke en onvermoeibare klankbalans hebben en je de muziek intrekken. Hierbij zijn een goed fundament, openheid en muzikale warmte erg belangrijk en dat is precies wat wij vinden in Hifiman hoofdtelefoons.

De laatste jaren is de interesse voor hoofdtelefoons enorm toegenomen. Omdat portable audio steeds beter wordt en ook de hoofdtelefoons zelf, luisteren steeds meer mensen op deze manier naar muziek.

Hifiman schudde een aantal jaren geleden de markt behoorlijk wakker met hun 'HE' serie van magnetostatische hoofdtelefoons. Deze gebruiken een 'baffle' met magneten die een membraan met hierin een extreem dunne draad in beweging zetten als er door de draad een stroom gaat lopen. Door de aandrijving over het gehele oppervlak, is de basweergave vaak extreem hoog van kwaliteit en is het geluid heel open en rustig.

Een nadeel van magnetostatische (ortodynamische) hoofdtelefoons was altijd het enorm lage rendement, waardoor een sterke hoofdtelefoonversterker nodig was. Met de nieuwe modellen HE-560 en HE-400i is dit veel minder het geval: de HE-400i laat zich zelfs aansturen door een iPhone. Beide modellen hebben wij permanent in de winkel aanwezig en kunnen subliem worden gedemonstreerd op de Lindemann musicbook hoofdtelefoonversterkers. 

Informatie

BeterBeeld&Geluid

Vestiging Hilversum

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum

Tel: 035-6215346

Vestiging Zevenbergen

Looierij 11

4762 AM Zevenbergen

Tel: 0168-335180

W: http://beterbeeldengeluid.nl

HE560

HE400i