Onno Kiviet | 18 juni 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Lindemann: 'klankproducent'

Vanaf heden is Audio Ingang de importeur van Lindemann Audio electronica in de Benelux. Wij zijn zeer trots met dit merk in ons portfolio, dat verder bestaat uit CH Precision, Harbeth, Manger, Resolution Audio en Wilson Benesch.

De filosofie van Lindemann kan perfect worden samengevat met de woorden van Einstein: “Alles moet zo simpel mogelijk gemaakt worden, maar niet simpeler.” Zij maken al meer dan 20 jaar uitmuntende high-end audioproducten en hun visie is muziekreproductie die zo natuurlijk en authentiek mogelijk is en ons de technologie hiermee laat vergeten. Muziek is emotie en volgens Lindemann een belangrijk element in onze kwaliteit van leven. 

In 2013 bracht Lindemann de musicbook serie op de markt. Door verregaande miniaturisering was het mogelijk om audiofiele kwaliteit te bereiken in een veel handzamer formaat. Hoewel de musicbook componenten een 'lifestyle' uiterlijk hebben, is hun binnenste bijzonder hoogwaardig en zijn hun prestaties verbluffend.

De musicbook serie bestaat uit de musicbook:10 USB-DAC en musicbook:20 netwerkspeler, die ook leverbaar zijn met CD-loopwerk als musicbook:15 en 25. De musicbook:50 en 55 zijn UCD stereo eindversterkers van respectievelijk 80 en 240 W per kanaal.

Bijzonderheden van de musicbook modellen:

Eigen ontwikkelde intuïtieve App (mb:20 en mb:25)

DXD (maximaal 32bit/384kHz) en native DSD (maximaal DSD128, geen interne omzetting naar PCM) via onafhankelijke circuits             (mb:10 en mb:15)

Afstandsbediening oplaadbaar via USB op de voorversterker

Zeer hoge kwaliteit klasse A hoofdtelefoonversterker

Volledig gebalanceerde opbouw met analoge gebalanceerde volumeregeling

Zeer stabiele UCD eindversterkers van 2x 80 W (mb:50) en 2x 240 of 1x 450 W (mb:55)

U kunt de producten van Lindemann beluisteren tijdens de Gydotron Audio Show (12/13 september 2015) en tijdens de X-Fi Audioshow (26/27 september) of bezoek een van de dealers.

Voor een up-to-date overzicht van dealers en adviesprijzen, zie www.audioingang.nl.