Onno Kiviet | 22 april 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Harbeth show op 24 & 25 april 2015 bij Beter Beeld & Geluid

Harbeth maakt al sinds 1977 de muzikaalste monitor speakers ter wereld... De Monitor 30.1 is misschien wel de meest gelauwerde monitor van de laatste jaren. En terecht: de natuurlijkheid en absolute openheid in het middengebied is wereldberoemd en voor velen is Harbeth een eindpunt in hun zoektocht naar bevredigende muziekweergave

Om iedereen te overtuigen van de unieke kwaliteiten van de Harbeth luidsprekers, zullen voor het eerst in Nederland alle modellen te beluisteren zijn in één enkele middag of avond en zal dus ook de Harbeth Super HL5 Plus zijn Nederlandse showdebuut beleven.

Wanneer 

Op vrijdag 24 april vanaf 19:00 uur en zaterdag 25 april vanaf 13:00 uur zal Beter Beeld & Geluid Hilversum de gastheer zijn tijdens deze unieke show.

Alan Shaw en Trevor Butler

Tijdens deze twee dagen zijn ook de ontwikkelaar en eigenaar Alan Shaw en PR/marketing manager Trevor Butler. Zij zullen uitleggen waarom de Harbeth luidsprekers zo uniek zijn en waarom het ontwerp in de 21ste eeuw nog zo enorm actueel is.

Wij verwachten een grote opkomst en vooral ook een zeer gezellige samenkomst van muziekliefhebber met hetzelfde doel: genieten van de meest natuurlijk mogelijke weergave van muziek! Uiteraard zullen hierbij een hapje en een drankje niet ontbreken.

Reserveren kaarten

Reserveer dus snel uw kaarten via Eventbrite (http://www.eventbrite.nl/e/tickets-harbeth-in-de-21ste-eeuw-met-speciale-gasten-alan-shaw-trevor-butler-16112688485) of stuur een email naar info@audioingang.nl.

Adres

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum

W: www.beterbeeldengeluid.nl

Bedrijfpagina