Onno Kiviet | 02 april 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Bo!ng … Back to the Future

Het werkzame deel heeft iets weg van de 'Flux Capacitor' in The DeLorean in ‘Back to the Future’, maar het is ‘BO!NG’: de nieuwste creatie van Arthur Khoubesserian van The Funk Firm (vroeger Pink Triangle).

Bo!ng isoleert/ontkoppelt draaitafels volledig van de ondergrond.

De stervormige veerconstructie voorkomt dat trillingen en resonanties axiaal ↕︎ en radiaal ↔︎ hun weg vinden naar de met Bo!ng geëquipeerde draaitafel of andere componenten.

Khoubesserian heeft het Bo!ng-ontwerp in eerste instantie toegespitst op zijn The Funk Firm, Rega, Clearaudio, SL1200 en VPI draaitafels. Maar Bo!ng is verder ook inzetbaar voor andere merken draaitafels, en voor hifi/audio-apparatuur en luidsprekers.

Verder is Bo!ng ook een welkome tool voor het creëren van b.v. trillingsvrije laboratorium-, fotografie-, technische en optische meetopstellingen.

Bo!ng is o.a. verkrijgbaar in een drievoetige Rega- en SL1200-uitvoering, maar zijn ook verkrijgbaar viervoetige sets, voor diverse draaggewichten. Met M4, M6 of M8 boutjes kunnen ze ook verstelbaar onder de vele apparaten en luidsprekers worden toegepast.

De naam Bo!ng doet niets vermoeden, maar je zou de Bo!ngs in al hun toepassingen van enige lichtvoetigheid kunnen verdenken. 

Echt 100% trillingsvrij wordt het dus met Bo!ng. Naar muziek op vinyl luisteren wordt weer een stuk aangenamer en leuker.

Informatie

Daluso
Op den Dijk 30
6102 EX Echt
Nederland
T +31(0)611354725
W: www.daluso.nl
E: info@daluso.nl