04 oktober 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

INNUOS MKII streamers/netwerkspelers/NAS

Innuos bestaat al sinds 2009 en is een bedrijf afkomstig uit de UK. Innuos ontwerpt en designed hoge kwaliteit/ high-end muziek en film streamers / netwerkspelers, inclusief eigen ontwikkelde software (InnuOS).

Gemaakt om de bediening en het gebruik simpel te houden maar met behoud van alle functionaliteiten met waarheidsgetrouwe geluids en/of film kwaliteit.

Elk component wordt door Innuos geoptimaliseerd, wat alleen programmeurs kunnen...

Bij Innuos willen we naast de juiste produkten voor de eindgebruiker ook eerste klas service bieden. Sinds 2009 hebben we onze kennis van digitale entertainment oplossingen uitgebreid.

Door het nauw samenwerken met eindgebruikers en dealers weten we wat de wensen zijn van consumenten of het nou om een muziek of film oplossing gaat, dat is de drijvende kracht achter onze research en ontwikkeling.

Of je geniet van muziek of films in een multi room of high end systeem: gebruiksgemak is de sleutel tot een ultieme ervaring. Dit is de reden dat we steeds weer investeren in research en ontwikkeling om de interface zo simpel mogelijk te houden.

Innuos ontwikkelt zijn eigen software, genaamd InnuOS (open platform), zodat integratie met andere systemen probleemloos verloopt. Meerdere Innuos systemen kunnen gebruikt worden naast bestaande systemen.

We maken onze produkten zo dat de eindgebruiker vele jaren probleemloos kan genieten, dit door middel van betrouwbare hardware en stabiele software.

Qobuz, Tidal en Spotify, het is allemaal simpel in te stellen!

Ook MQA wordt ondersteund!!

Nationaal Hifi & Multimedia Event

Kom langs in Leeuwarden 8 en 9 oktober WTC Expo!

Openingstijden event 

8 oktober van 10:00 tot 18:00

9 oktober van 10:00 tot 17:00

Waar

WTC Hotel Leeuwarden

Heliconweg 52

8914 AT  Leeuwarden