28 augustus 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

VPI bij Connaisseur-AV

We zijn erg trots en enthousiast om u te mogen melden dat Connaisseur-AV het Amerikaanse merk VPI heeft toegevoegd aan z’n portfolio voor de Benelux-markt.

VPI Industries

VPI Industries werd opgericht door Sheila en Harry Weisfeld. Het is een high-end audiofabrikant, die gespecialiseerd is in platenspelers, tonearmen en bijhorende accessoires. Bijna 40 jaar later is het bedrijf nog steeds een familiebedrijf en wordt nu gerund door de zoon van de oprichters: Mathew Weisfeld. Alle VPI producten worden gefabriceerd in Cliffwood New Jersey, in samenwerking met leveranciers uit gans Amerika. Iedereen die bij VPI werkt bezit een VPI-product, helpt om een VPI-product te verkopen en maakt deel uit van de VPI-familie.

Missie VPI

De missie van VPI is het produceren van kwalitatieve platenspelers, tonearmen en andere vormen van hifi apparatuur voor alle muziekliefhebbers. Hun doel is om de trots, de kwaliteit en het nalatenschap van de Weisfeld-familie door te geven via hun producten. Door een breed assortiment hoogwaardige producten aan te bieden, kan VPI de generatiegap overbruggen en zo een jonger publiek in de high-end audiowereld brengen.

Wij zijn trots om lid te mogen worden van de VPI familie, en zullen die prachtige merk omarmen met liefde en de aandacht geven die het verdient.

Informatie VPI

http://www.vpiindustries.com /

https://www.facebook.com/vpiindustries/

InformatieConnaisseur-AV

T:+32 476 79 46 61

manuel.lopes@hifi4u.eu

W: http://www.connaisseur-av.eu