nieuwsredactie | 12 juni 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Akiko Audio; nu ook voor de doe-het-zelver !

Deze week introduceerden wij vier modellen in de nieuwe DIY Black Box Series. Speciaal voor de grote groep muziekliefhebbers, die graag zelf bouwen, apparaten modificeren en op deze wijze een eigen invulling geven aan de mooie audiohobby.

Op veler verzoek hebben wij inbouw units geïntroduceerd, die de hoogfrequente ruis verminderen op de meest effectieve plaats; namelijk in de meterkast en in de behuizing, dicht bij de elektronische componenten en stroomvoorziening van uw apparatuur en stroomdistributie.

De vier DIY units zijn gebaseerd op de Harmonizer unit in onze Akiko Audio Powerconditioner Corelli.

Tijdens het ontwikkelen van de Corelli bleek deze unit ook op andere plaatsen een effectief wapen tegen hoogfrequente ruis. 

Hoogfrequente ruis is alom aanwezig in een muzieksysteem en mengt zich in de luidsprekers met de muziek waar we naar luisteren. Deze ongewenste ruis is volgens ons de belangrijkste veroorzaker van luistermoeheid. 

Het verlagen van deze ruis zorgt altijd voor een betere waarneming van uw muziek. 

Kleine details worden beter hoorbaar, evenals de ruimtelijke informatie.

Meer muziek = meer luisterplezier !

De geïsoleerde behuizingen van de nieuwe units zijn van antistatisch slagvast ABS.

Het plaatsen en aansluiten is een eenvoudig karweitje, waarbij de aansluitkabel aangesloten dient te worden op het centrale aardingspunt of op de aarde-aansluiting van de IEC.

Ook dit Akiko Audio product wordt geleverd met 14 dagen ‘niet tevreden-geld terug’ garantie.

Meer informatie en prijzen

www.akikoaudio.com