nieuwsredactie | 13 juni 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Linn Sondek LP12 ‘voedingsleer’ show op 24 juni – Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Dat een goede voeding belangrijk is voor alles wat leeft, weten we wel… Gezond eten zorgt ervoor dat mens, dier en plant goed presteren en zich fit voelen.

Zo is het ook bij de Linn Sondek LP12: weliswaar geen levend wezen, maar met een betere voeding presteert ‘ie gewoon veel beter en dat is weer goed voor de bezitter die zich nog meer met z’n favoriete muziek kan voeden. En zo is de cirkel rond!

LP12 ‘voedingsleer’ show

Op 24 juni vanaf 13:00 uur houden wij in onze vestiging in Zevenbergen weer een ouderwets leerzame en gezellige Linn Sondek LP12 show waarin wij dieper ingaan op alle mogelijke voedingen voor de LP12 en onze ‘Editions’. In het voorbijgaan hoor je zo vele verschillende uitvoeringen van de LP12, wat een uniek inzicht geeft in deze tijdloze klassieker. Geschikt voor zowel LP12 beginners als gevorderden!

Tiger Paw Tranquility

We presenteren tijdens deze show ook een primeur: Tranquility van Tiger Paw – Een heel betaalbare maar wel serieuze upgrade voor elke LP12! We laten je graag zien – maar vooral horen- wat het is!

Inschrijven

Om beter voorbereid te zijn, doen wij de show op basis van een voorinschrijving via Eventbrite. Schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plaatsje! Wees ook op tijd als je komt, want het is leuk en leerzaam om alle ‘stappen’ gehoord te hebben!

Adres

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Looierij 11

4762 AM Zevenbergen

06 29 00 05 82

www.beterbeeldengeluid.nl

LP12 show

Tiger Paw Tranquility