nieuwsredactie | 07 november 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Meer dealers en luisterplekken Bergmann Audio draaitafels

De oogverblindend mooie draaitafels van Bergmann zijn misschien wel het best bewaarde geheim in analoog audioland op dit moment. Ondanks een voor high-end begrippen betaalbaar bedrag kunnen de modellen Magne en Galder meekomen met het mooiste op de markt.

Door de luchtlagering van zowel de arm als het plateau en de lineaire (tangentiële) aftasting van de plaat, worden vervorming en resonanties tot het minimum gereduceerd. Hierdoor klinken de draaitafels van Bergmann zeer verfijnd, luchtig en gedetailleerd, maar ook dynamisch en vol. Vooral het holografische 3D beeld dat de Bergmann draaitafels neerzetten wordt wereldwijd geroemd. 

Nieuwe dealers

Onlangs mochten wij een aantal nieuwe Bergmann dealers toevoegen aan onze dealerlijst. In Nederland zijn dat Audio-Life en Chattelin Audio Systems. In België werd Hifi Corner Antwerpen dealer en in Luxemburg besloot de luxe hifi-zaak L’Audiophile ook te starten met dit merk. 

Bergmann Audio op demo

Wil je op korte termijn een Bergmann beluisteren? Op dit moment staat er een Bergmann Magne te spelen bij Audio-Time in Breda, Hifi Corner in Antwerpen en L’Audiophile in Luxemburg. Bij Chattelin Audio Systems in Den Haag is de Bergmann Galder te beluisteren.

Informatie

Audio Ingang
Web: www.audioingang.nl

Bergmann Galder