nieuwsredactie | 17 oktober 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Dedicated PSU voor de Mytek Brooklyn

Er is nu bij AudioSense een speciale voeding beschikbaar voor de Mytek Brooklyn DAC. De Brooklyn dac heeft ingebouwd een uitstekend schakelende voeding, maar zo’n voeding kan beter. Te horen aan meer microdetail, meer ruimte-informatie, transparanter, een zwarte achtergrond: meer genieten.

Voeding

Deze 12 V DC / 5 A (60 W) voeding is ontworpen door LexiCone Acoustics (Rijsbergen).

De voeding heeft behalve een enorme capaciteit ook een softstart circuit die de regel-elektronica vertraagd in ca. anderhalve seconde van stroom voorziet. De PSU bevat een zeer ruim bemeten 200 W ringkerntrafo. De stabilisator module is voor veilig gebruik begrensd op 5 A. De voeding is op vier manieren ontstoord, waardoor een gitzwarte achtergrond, een verbazingwekkende dynamiek en een verbeterd pulsgedrag wordt bewerkstelligd.

Maatwerk

LexiCone Acoustics bouwt deze PSU ‘point-to-point’ en levert rechtstreeks, of via AudioSense, om de prijs laag te kunnen houden. AudioSense is importeur en leverancier van DEQX en van Mytek en bestaat inmiddels meer dan 11 jaar. AudioSense heeft een heel scala aan verschillende luidsprekersystemen beschikbaar die met DEQX aangestuurd worden: een 3-weg open baffle met 5 luidsprekerunits, een gesloten 3 weg systeem en een gesloten 2-weg systeem met ingebouwde eindversterkers. Deze zijn op afspraak te beluisteren. Bij AudioSense kunt u terecht voor complete high-end systemen, voor ombouw van bestaande hoogwaardige passieve luidsprekersystemen naar actief met DEQX, maar ook voor advies hoe de DEQX te gebruiken. En voor een demo van de ‘kamercorrectie’ bij u thuis. AudioSense is hét adres voor de zelfbouwer die met DEQX aan de slag gaat, maar ook hét adres voor de audiofiel die meer wil. Bijvoorbeeld een Mytek Brooklyn met als extra een Lexicone Acoustics PSU.

Informatie

Web: www.AudioSense.nl