nieuwsredactie | 17 oktober 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

High End Streaming Event bij Audioexpert, Den Bosch

Hifi-specialist AudioExpert uit Den Bosch organiseert in samenwerking met Dynaudio Benelux, op zaterdag 28 Oktober a.s. het High End Streaming Event in de Muzerije in Den Bosch.

Dynaudio

Dynaudio Benelux toont tijdens deze show nagenoeg haar complete assortiment van de merken Dynaudio, T+A Elektroakustik en AURALiC. Zo is er tijdens de show onder andere een demonstratie met de imposante Dynaudio Evidence Platinum luidsprekers (€64.500 per paar) aangesloten op de T+A HV-series (€65.000 voor de complete set). Kortom, een echte high-end streaming set.

Speciale gasten tijdens de show zijn o.a. Dynaudio oprichter Wilfried Ehrenholz (onder voorbehoud) en Dynaudio's Brand Ambassador Roland Hoffmann. Zoals bezoekers van eerdere shows inmiddels weten kan Roland Hoffmann de specifieke Dynaudio technieken als geen ander uit de doeken doen en met interessante muzikale voorbeelden verduidelijken. 

T+A Electroakustik

Hoofdontwerper Lothar Wiemann van T+A Elektroakustik is aanwezig om u te vertellen over de bijzondere en vooruitstrevende technieken die dit Duitse high-end elektronica- en luidsprekermerk gebruikt. Niet alleen de high-end HV-serie van T+A zal te beluisteren zijn tijdens de show, ook de wat gunstiger geprijsde modellen en series - zoals de CALA®, E-serie, R-serie en de alom geprezen DAC 8 DSD - zijn op zaterdag 28 Oktober in Den Bosch te beluisteren. Ook de nieuwe T+A streaming-App - MusicNavigator genaamd - zal door Lothar Wiemann gedemonstreerd worden.

Auralic

Daarnaast zal Richard Bates van het streaming-audio merk AURALiC de nagelnieuwe top-streamer Aries G2 (€4199) demonstreren en u alle geheimen en mogelijkheden van de AURALiC Lightning DS software verklappen. Tijdens het High-End Streaming Event kunt u ook luisteren naar de andere AURALiC modellen, zoals bijvoorbeeld het instapmodel Aries Mini, de Altair streamer/voorversterker/DAC en de Polaris Streamer/geïntegreerde versterker.

Primeurs

Aan het begin van het ‘Audioseizoen’ worden ieder jaar weer de nodige nieuwe apparaten geïntroduceerd. En ook dit jaar is dat niet anders. Tijdens het High End Streaming Event zijn er dan ook een aantal echte primeurs te zien. Zo kunt u bij AURALiC luisteren naar de nieuwe Aries G2 streaming-bridge. Ook de nieuwe Dynaudio subwoofers (Sub 3 en Sub 6) zijn tijdens de show te bewonderen.

Bij T+A kunt u kijken en luisteren naar de nieuwe CALA® SR en CALA® CDR all-in-one muziekspelers en de MP2500R multi-source speler (allen uiteraard met streaming-audio board, maar ook met cd-speler en DAB+ tuner).

High End Streaming Event

Zaterdag 28 oktober van 10.00 - 17.00 uur.

Locatie

De Muzerije
Hinthamerstraat 74
Den Bosch
(tegenover de Audioexpert winkel)

Wijn, spijs en (Live)Muziek

Naast muziekreproductie op het allerhoogste niveau in de Hofzaal, kunt u ook naar live-muziek in z’n meest pure vorm luisteren. Niemand minder dan de wereldberoemde saxofonist Hans Dulfer zal tijdens het High End Streaming Event optreden. 

Ook aan de mensen waarvan de partner minder ‘audio-minded’ is hebben we gedacht: in samenwerking met Wijndivas hebben we een wijnproeverij voor u georganiseerd.

Kortom, of u nu een middagje wil luisteren naar een muziekinstallatie van absolute topklasse, alles te weten wilt komen over streaming audio of gewoon een keer (bijna) alle producten van de merken Dynaudio, T+A en AURALiC van dichtbij wil bekijken, u bent van harte welkom.  

Voor de vroege vogels staat er een lekkere tas (Bosch dialect voor een kopje) koffie en een échte Bosche Bol klaar (tot 12.30 uur en zolang de voorraad strekt). 

Tijdens het High End Streaming Event is de winkel van Audioexpert gewoon geopend! 

Informatie

AudioExpert
W: www.audioexpert.nl