nieuwsredactie | 26 september 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Primeur Harbeth M30.2 40th Anniversary tijdens X-Fi 2017

Tijdens de X-Fi Audio Show op 30 september en 1 oktober aanstaande, zal de Harbeth M30.2 40th Anniversary zijn primeur beleven in kamer 26, de luisterruimte van Wim van Rodenburg van Audiomaat.

De Harbeth M30.1: Een levende legende…

De M30.1 van Harbeth mag gerust een levende legende worden genoemd. Er zijn maar weinig luidsprekers die in zo korte tijd zoveel roem hebben vergaard… Zowel The Absolute Sound als Stereophile zijn vol lof over deze monitoren en zeer terecht… Er klinken slechts weinig tot geen luidsprekers zo open en tegelijkertijd zo volkomen natuurlijk. Of zoals Paul Seydor ze beschreef: “The Harbeth Monitor 30.1 is the best compact two-way speaker system I have ever heard, regardless of design type, cost, or complexity.”

Harbeth M30.2 40th Anniversary

Vanwege het 40-jarig bestaan van Harbeth, brengt het bedrijf bijzondere ’40th Anniversary Limited Editions’ uit van hun modellen. Eerder werden de SHL5 Plus en M40.1 in een bijzondere walnoot uitvoering uitgebracht, met diverse interne verbeteringen. Nu is ook de M30.1 aangepakt en omgedoopt tot ‘M30.2 40th Anniversary Limited Edition’. De bijzondere eigenschappen van deze luidspreker zijn als volgt:

Prachtig nieuw fineer – ‘zilver eucalyptus’ 

WBT-Nextgen aansluitingen 

Tweeter met nieuwe zilverkleurige look 

Speciaal voor audio in de UK vervaardigde polypropyleen condensatoren 

Ultra-pure OFC ’40th Anniversary’ interne bekabeling 

Magnetische badges op de grille 

40th Anniversary metalen plaquettes op voor- en achterzijde luidspreker 

Primeur Harbeth M30.2

Met veel liefde zal Wim Rodenburg van Audiomaat deze luidsprekers als primeur voor Nederland laten horen op zijn eigen onvolprezen wijze. Kom dus langs in kamer 26 tijdens X-Fi!