nieuwsredacr=tie | 16 september 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Roon en DEQX HDP5 / PreMate plus

De nieuwste versies van DEQX (HDP5 en PreMate plus) hadden streaming audio via USB als mogelijkheid. Vanaf nu is het ook een Roon endpoint.

Master the art of timing

Met de DEQX [‘deks’] wordt het faselineaire actieve wisselfilter gebouwd met de speciale software. DEQX is ook het meetapparaat (te besturen met een Windows computer/laptop). Daarnaast is DEQX een voorversterker, een DAC en heeft zeer uitgebreide ‘roomcorrection’.

Je kunt passief gefilterde luidsprekers actief maken naar een high-end niveau: actief met DEQX. Of laten doen door AudioSense. Of geheel zelf een speakersysteem bouwen met een perfect wisselfilter.

DEQX is uniek betreffende correctie aan de amplitude in het frequentiedomein maar ook in het fasegedrag oftewel het tijdsdomein. Duizenden frequentiegebieden worden in tijd gecorrigeerd om er voor te zorgen dat het gehele audiospectrum tegelijkertijd je oor bereikt: het stereobeeld is dan 3D.

Maatwerk

AudioSense is importeur en leverancier van de Australische DEQX en bestaat inmiddels meer dan 11 jaar. AudioSense heeft een heel scala aan verschillende luidsprekersystemen beschikbaar die met DEQX aangestuurd worden: een 3-weg open baffle met 5 luidsprekerunits, een gesloten 3 weg systeem en een gesloten 2-weg systeem met ingebouwde eindversterkers. Deze zijn op afspraak te beluisteren. Bij AudioSense kunt u terecht voor complete high-end systemen, voor ombouw van bestaande hoogwaardige passieve luidspreker­systemen naar actief met DEQX, maar ook voor advies hoe de DEQX te gebruiken. En voor een demo van de ‘kamercorrectie’ bij u thuis. AudioSense is hét adres voor de zelfbouwer die met DEQX aan de slag gaat, maar ook hét adres voor de audiofiel die meer wil.

Informatie

www.AudioSense.nl