ingezonden bericht | 21 april 2012 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Jubileumshow Audio Selectief - De analoge meeting is er weer!

De traditie van audio Selectief om ieder jaar een hifishow te geven waar analoge weergave de boventoon voert zal ook dit jaar worden voortgezet. Maar 2012 biedt meer, want het is inmiddels 25 jaar geleden dat Audio Selectief haar deuren opende. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en deze analoge show zal ook daarom in het teken staan van ons jubileum.

Zet daarom het weekend van vrijdag 20 en zaterdag 21 april in je agenda. Want die twee dagen zal hifiminnend Nederland in onze winkel in Sneek worden getrakteerd op vele nieuwtjes, primeurs en natuurlijk speelt ook de gezelligheid een grote rol. De koffie zal deze twee dagen dan ook weer rijkelijk vloeien en ook aan de inwendige mens zal worden gedacht.

Veel nieuws en primeurs in Sneek!

Holborne

Voor onze jubileumshow hebben we weer enkele importeurs uitgenodigd die speciaal voor de show hun exclusieve hifinieuwtjes zullen meebrengen. Zo komt de eigenaar en ontwerper Rainer Müller van het  Zwitserse precisiemerk Holborne met hun robijn gelagerde, magneet ondersteunde en tape aangedreven draaitafel Holborne Analog II laten horen wat een precisiecomponent kan betekenen voor de perfecte weergave van vinyl. Deze draaitafel zal tijdens de show zijn voorzien van een speciale APS voeding, een Holborne Dualpivot MKII arm en een Holborne Phono1 phonovoorversterker.

Goldennote/Blacknote

Ook Goldenote en Blacknote worden weer vertegenwoordigd door Maurizio Aterini, die speciaal uit italië zal komen voor onze jubileumshow. Hij zal gaan demonstreren op de gelimiteerde en zeer speciaal uitgevoerde Goldenote Valore 'Italian Job'. In een van de Italiaanse kleuren is deze draaitafel zeker een blikvanger.

 

Maurizio demonstreert hem zelf in combinatie met een nieuwe Goldenote Micro set bestaande uit een Goldenote PH-7 phono voorversterker, een Goldenote HP-7 voorversterker en twee Goldenote M-7 mono eindversterkers. De luidsprekers zullen naar alle waarschijnlijkheid Isophon Vescova's worden.

TW Acustic

Ook het Duitse platenspelermerk TW Acustic zal tijdens onze jubileumshow een nieuwe Raven draaitafel onthullen, hoewel de officiële onthulling pas in München zal zijn, een paar weken later. Thomas Woschnick heeft al eerder onze analoge meeting met een bezoek weten te verrijken en zal ook deze show aanwezig zijn.

Lyra elementen

En nog meer primeurs in Sneek! Want Lyra, het veelbekroonde elementenmerk, heeft gezorgd dat tijdens de Analoge Jubileumshow in april hun nieuwe high-end Atlas element kan worden beluisterd. Dit unieke low-output MC-element is als eerste element ter wereld opgebouwd met een asymmetrische body en is meteen gebombardeerd tot het nieuwe vlaggenschip van dit Japans/ Noors/ Amerikaanse merk. Lyra stak al haar kennis in dit nieuwe element en zowel de specificaties als de afwerking liegen er niet om. In april zorgt Audio Selectief natuurlijk voor een goed ingespeeld exemplaar, zodat dit 9000 euro kostende kleinood zelfs de meest kritische liefhebber van vinylweergave zal kunnen overtuigen.

Monitor Audio/Transrotor

Monitor Audio zet in Sneek de GX-50 en GX-200 uit de Gold serie neer. Deze luidsprekers zullen worden aangestuurd met een Leema Elements versterker. Als bron worden uit de Leema Elements-serie de Phono-pre, CD-speler en DAC gebruikt. Het analoge gedeelte bestaat uit de Transrotor Rondino FMD (Full Magnetic Drive) met SME arm en een Transrotor Dark Star Reference. De set wordt neergezet op een Custom Design Milan Hi-fi rack. De bekabeling is van Vertere Acoustics. En misschien is Roksan-ontwerper Touraj Moghaddam ook weer aanwezig!

Oracle 

Top Hifi zal de nieuwe Oracle Delphy Paris tonen tijdens onze show in April. Dit Canadese merk is al jaren bekend vanwege de hoogwaardige draaitafels en hun nieuwe speler is met zijn hoogglans kleuren en een afgeronde hoek een opvallende verschijning. Waarschijnlijk is het element dat in Sneek gebruikt wordt een Oracle Paris element. Importeur Jan- Kees Harteveld kan u bijpraten over alle opties.

Well Tempered Lab

Latham Audio heeft in het merk Well Tempered Lab in combinatie met Dynavector elementen een verrassende resultaat gevonden die de bezoekers in Sneek zeker zal aanspreken. Ed Verkerk heeft met deze markante draaitafel die zeer herkenbaar is door de golfbal in de armconstructie al veel succes geoogst, maar nu speelt hoogstwaarschijnlijk de nieuwste –en meest luxe- draaitafel van dit merk voor het eerst in Nederland. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

Manger

Ook het merk Manger is een bekende verschijning op de Audio Selectief analoge show. Met zijn gesloten kast en zeer bijzondere breedbander is een bijzondere audiobeleving bijna gegarandeerd. Dit jaar staat de actieve versie van de Manger in het middelpunt van de belangstelling.

Nutters Audio

Een ander vertrouwd gezicht tijdens onze shows is natuurlijk Gerrit Nutters van Nutters Audio. Natuurlijk neemt Gerrit weer veel vinyl mee naar Sneek, waaronder de laatste titels van de audiofiele merken Mobile Fidelity Sound Lab en Speakers Corner Records. Maar ook voor Kimber Cable, WBT, Oyaide en diverse (schoonmaak-)accessoires zal Nutters Audio onze bezoekers van informatie kunnen voorzien.

Wie jarig is…

…Trakteert! Ons 25-jarig jubileum zal tijdens onze Analoge Meeting 2012 niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom organiseren wij een unieke prijsvraag voor de bezoekers van onze jubileumshow. De winnaars maken kans op maar liefst 25 prijzen, waarbij de hoofdprijs een complete luxe draaitafel van Goldenote zal zijn! En tijdens de show zullen er diverse showaanbiedingen in onze winkel te vinden zijn. 

Zet 20 en 21 april dus in uw agenda en reis af naar het altijd gezellige en mooie Sneek. Onze deuren staan wijd voor u open!

Informatie

Audio Selectief
Grootzand 66
8601 AZ Sneek
Nederland
T: 0515-421875
W: www.audioselectief.nl