Onno Kiviet | 01 december 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Arcam inruil actie AV Receivers

Op 1 december starten wij in Nederland en elders in de wereld een Arcam inruil actie voor onze top AV receivers. Je kunt nu eindelijk horen wat je al die jaren hebt moeten missen, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Bringing music and movies to Life

De Arcam AV receivers zijn niet alleen de beste meerkanaals versterkers in hun prijsklasse maar stijgen noch verder boven hun klasse uit in de weergave van muziek. Bringing music and movies to Life is dan ook niet voor niets de leidraad waarlangs Arcam al haar producten ontwikkelt en produceert. Wil je dit zelf ervaren? Ruil dan nu je huidige AV receiver in voor een heuse Arcam!

Arcam inruil actie

Bij het inruilen van je oude AV receiver – van elk willekeurig merk en bouwjaar – tegen een nieuwe Arcam AVR450, AVR750 of AV950, krijg je een inruilwaarde ter hoogte van 20% van de advies verkoopprijs van de nieuw aangeschaft Arcam receiver. Dit betekent €580 retour voor je oude AV receiver bij aankoop van een AVR450, €1.000 bij aankoop van een AVR750 en €1.500 bij aankoop van een AV950. De ingeruilde AV receiver moet uiteraard bij je Arcam dealer worden achtergelaten.

Deze Arcam inruil actie loopt van 1 december 2014 tot en met 28 februari 2015 en is alleen mogelijk bij de erkende Arcam dealers. Een overzicht van alle Arcam dealers in Nederland vind je in onze dealer locator.  Een overzicht van alle Arcam producten en hun prijzen kun je vinden in de Arcam prijslijst. Meer (technische) informatie over de Arcam receivers vind je op de Arcam website.