Onno Kiviet | 26 mei 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Supra Cable LoRad 2.5 CS-EU/A (Angled, 10A) met haakse netstekker

Supra Cable breidt haar assortiment verder uit met LoRad MkII stroomkabelset, gemached met de nieuwe SW- EU/A haakse netstekker.

 De SE-EU/A (90 graden) haakse netstekker is ook los verkrijgbaar. De “A” achter aan het typenummer staat voor “Angled” . Natuurlijk zijn alle types ook in een rechte uitvoering verkrijgbaar. De Shuko stekker verzekerd een stroomsterkte van 10A. EU-versie, met Schuko stekkers, is de meest voorkomende standaard in heel Europa.  

Uitvoeringen 

LoRad MkII 3x2.5mm² kabel afgeschermde stroomkabel (Mk2) - per meter

CS-EU/A - LoRad MkII 2.5  (haakse Schuko, 10A) - leverbaar op 1,2,3,4,5,6...meter

CS-EU - LoRad MkII 2.5 (rechte Schuko, 10A) - leverbaar op 1,2,3,4,5,6...meter

De SW-EU/A 90-graden haakse netstekker zijn ook los verkrijgbaar.

LoRad staat voor lage straling van elektrisch en magnetisch wisselende velden. De Supra Cable LoRad zorgt ervoor dat deze straling minimaal wordt. De LoRad MKII is de doorontwikkeling van het eerdere LoRad concept. Nu met een nog betere afscherming, flexibiliteit, buigweerstand en -sterkte.
De straling wordt verlaagd door middel van twee technieken. De afscherming minimaliseert in eerste instantie afwisselende elektrische velden van de kabel en het minimaliseert ook de RF gevoeligheid (Radio Frequency). De wisselende magnetische velden worden door de strakke draaiing van de kernen geannuleerd. Het resultaat is een schoner geluid en nauwkeuriger transiënten. De LoRad MkII is gebaseerd op SUPRA's unieke Nylon scherm concept. Halfgeleidende Nylon zorgt voor betere afschermende eigenschappen. Het heeft een sterkere buigsterkte, een hogere treksterkte en minder microfonieeffect. Het scherm Nylon is verbonden met een drain-draad. LoRad MkII beschermt uw apparatuur tegen netstroomruis en tegen het oppikken van hoogfrequente signalen.

Supra LoRad MkII is de enige audio stroomkabel in de wereld met volledige Europese veiligheidsgoedkeuring. De LoRad MkII is getest en gecertificeerd door Intertek Zweden, die voldoen aan de Europese regelgeving inzake veiligheid HD21.5 S3.

Toepassingen

- Hi-Fi en studio systemen
- Medische apparatuur
- Meet- en laboratoriumapparatuur
- Voor mensen die gevoelig zijn voor elektrische/magnetische straling
- In iedere toepassing waar elektrische/magnetische interferentie kritisch is

Informatie - Import - Distributeur

Belram nv/sa

W http://hifi.belram.be/?#Supra_Cables