Onno Kiviet | 12 oktober 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio21 is premium dealer GamuT audio

AUDIO21 is premium dealer geworden van het Deense GamuT audio. Zelfs als de grootste muziek-hater in een ruimte is, en met de rug naar de GamuT luidsprekers zit, zal hij of zij niet kunnen ontkennen dat 'het lekker klinkt'. Niets stoort en irriteert; maar er is wel iets waardoor het blijft boeien. En blijft boeien. En blijft boeien. En al luisterend zult u zich realiseren dat dit een grotesk understatement is.

Handgemaakt Deens vakwerk uit de stal van GamuT Audio geeft in elke prijsklasse dit gevoel. Van Amerika tot in Azië, valt op hoezeer de schrijvende pers, meer dan lovend is over dit Deense merk.

De ontwerpers, hartstochtelijke muziekliefhebbers, hebben de huidige modellenreeks gemaakt tot wat het thans is; onwerkelijk dichtbij de live-beleving. En in tegenstelling tot zeer veel andere merken, is een gevleugelde uitspraak: "we meten alles wat maar te meten is, maar het is niet de computer die het laatste woord heeft, maar altijd het menselijk oor". 

De manier waarop het menselijke oor en hersenen alle geluiden interpreteren, moet nog geëvenaard worden door een meetinstrument of laboratorium. Daarom heb je meer dan berekeningen en meetinstrumenten nodig om de perfecte luidspreker te creëren als het gaat om het reproduceren van muziek, stemmen en andere complexe geluiden. Men focust vooral op een breed afstraalgedrag en goed fase- en tijdgedrag en veel minder op een zo recht mogelijke frequentiekarakteristiek. 

Het merk is prettig eigenzinnig. En daarom past hun manier van denken en weergave zo goed in de collectie van AUDIO21. De createurs zijn bescheiden en benaderbaar. Dat bleek onlangs op de lancering tijdens de VinylFuif bij Audio21, waar de hoofdontwerpers aanwezig waren.

GamuT biedt een compleet assortiment van elektronica, luidsprekers, aansluitingen en kabels. Elk onderdeel is gemaakt en gebouwd om te voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Dit alles is bedoeld voor mensen die van adrenalineprikkels houden en kunnen genieten van onvervalste energie van een akoestisch- of elektrisch versterkt live concert. 

En natuurlijk zijn de GamuT producten perfect op elkaar afgestemd om u het echte GamuT gevoel te geven wanneer ze samen gebruikt worden!

Bij Audio21 zijn de volgende speakermodellen te beluisteren: Phi5, M7, RS3 en RS5. Ook de volgende electronica is per direct te bewonderen: Di150 geïntegreerde versterker, D3i dual mono voorversterker en D200i dual mono eindversterker. 

Informatie

Audio21
Groteweg 21
8191 JS Wapenveld
T: 06-26048506
W: www.audio21.eu