Onno Kiviet | 30 oktober 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Daluso doet Duitsland en …..

Vanaf 1 november start Daluso de distributie van het complete Combak-gamma van Harmonix, Reimyo, Enacom en Hijiri voor Duitsland en Oostenrijk. Volgens Daluso een behoorlijke ommezwaai omdat het om een veel groter gebied gaat dan de Benelux waarin de aandacht voor klassieke en moderne muziekdragers iets anders verdeeld ligt. Veel Duitse muziekliefhebbers zijn nog sterk vinyl-minded.

Verder worden hierin de merken PurePower APS en BlackNoise meegenomen, om het hele pakket meer body te geven.

Ed Doggen van Daluso: "Zelf zijn we vanwege onze geografische ligging en historie behoorlijk sterk verbonden met de Duitse taal en cultuur. Mijn geboortebed stond letterlijk één kilometer van de Duitse grens. Vanuit de huidige standplaats Echt (Li) bereiken we binnen een uur bijna alle grote steden in de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Via de goede infrastructuur liggen München en Berlijn op ‘slechts' 6 uur rijden”. Maar, al met al wordt het weer een flinke uitdaging.

Voor de verkoopactiviteiten in de zuidelijke delen van Duitsland en Oostenrijk werkt Daluso samen met de vroegere Combak-distributeur: Warren Quality Systems. Één van de doelen van Daluso is om deze merken nog beter in de Duitse en Oostenrijkse markt te positioneren dan voorheen.

Ed: "Het merk Harmonix bestaat inmiddels 25 jaar. Het imago is toe aan een nieuwe update. Samen met de Reimyo-lijn laten we al tal van jaren op shows de hoogwaardige kwaliteiten ervan horen en zien. Op de High-End in München, waar we overigens komend jaar aan meedoen, wordt dit ook jaar in jaar uit met steeds verbazende blikken van de bezoekers aan de dag gelegd. Theo Wubbolts (HVT) deed in 2011 het volgende verslag: 'Ik heb slechts in één enkele kamer ‘fatsoenlijke’ muziek gehoord ... In de ruimte van Harmonix/Reimyo draaide veel ‘Belafonte at Cargenie Hall’ (1959) ... Ik stond aan de grond genageld’. 

Maar Harmonix heeft altijd even extra aandacht nodig om het boven alles te laten excelleren in zijn functie als echte geluidsverbeteraar. Van onze zijde heeft het een voortdurende aandacht en de belofte om dit voor de eindgebruiker waar te maken. Voor hem/haar zal het dan ook een zeer lonende uitdaging zijn om Harmonix voor altijd te omarmen."

Informatie

Daluso

Op den Dijk 30

6102 EX Echt

Nederland

T +31(0)611354725

W www.daluso.nl