Onno Kiviet | 22 januari 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Show Alkmaar 13 en 14 februari 2016

Traditie getrouw de eerste grote show in het nieuwe jaar. Alweer de achtste editie van de bekende AZ show, tegenwoordig geheten de Audio Show Alkmaar. De Audio Show Alkmaar wordt gehouden op 13 en 14 februari en iedereen is van harte welkom in het voetbalstadion van AZ in Alkmaar.

In 2008 zijn wij gestart met 12 importeurs . Bij de achstste editie staan wij op 2 etages met 25 importeurs , waarvan er 10 ook op de eerste editie aanwezig waren. Onze show mag zich verheugen in trouwe bezoekers en trouwe importeurs. De opzet van de show is in alle edities gelijk gebleven, al is de focus dit jaar wat meer gelegd op streaming en draadloos spelen.

Dit jaar zijn er de nodige noviteiten op het gebied van streaming en wifi bij bijv. Bluesound , Cocktail Audio , Dynaudio en Elac Maar ook hometheater en draaitafels zijn weer te bewonderen. Daarnaast natuurlijk een ruim aanbod van de klassieke merken en innovatieve nieuwkomers.

Dit jaar verwelkomen wij enkele nieuwe importeurs t.w. Knooppunt Audio, Simply Audio en S-booster. Verder zal Puresound Nederland, hét webportal voor de High-End audio, aanwezig zijn.

Ons streven is om u in een fraaie en ruime omgeving te laten genieten van een gemoedelijke maar kwalitatief hoogwaardige audio-show.

De Audio Show Alkmaar is gratis te bezoeken en mede mogelijk gemaakt door de organiserende sponsor Studio Alkmaar en het gehele team van samenwerkende importeurs. 

Dus kom op 13 en 14 februari 2016 naar het voetbalstadion van AZ en geniet van al het moois dat de importeurs voor u hebben opgesteld. 

Voor meer informatie over de show en deelnemers : www.audioshowalkmaar.nl