05 mei 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Streaming modellen voor de M6 serie van Musical Fidelity

De met veel bombarie aangekondigde all-in-one van Musical Fidelity, de Encore 225, is in feite een uitbreiding van de M6 serie van Musical Fidelity. Op de HIGH END München zal naast de introductie van de Encore 225 (met geïntegreerde versterker van 225 WPC) tevens de voorversterker uit dezelfde lijn worden aangekondigd.

Dit model heet Encore Connect en is een CD-speler, cd-ripper, voorversterker, netwerkspeler met internetradio ineen. Eigenlijk een Encore 225 zonder eindversterker. Tidal en Spotify Connect zijn standaard op beide modellen aan boord aanwezig. Zowel de Encore Connect als de Encore 225 zijn in de Benelux voorzien van een 2TB interne harddisk drive voor opslag van ook de wat grotere muziekbibliotheken.

De Encore 225 en Encore Connect beschikken over een groot kleurendisplay en zijn bedienbaar vanaf telefoon, tablet en via de meegeleverde afstandsbediening. De modellen zijn leverbaar in zilver en zwart.

De Encore 225 ligt al in mei bij de speciaalzaak en de Encore Connect zal medio juni zijn intrede doen. De introductieprijs van de Encore 225 zal rond de €5.300 liggen en die van de Connect rond de €4.300. 

Meer informatie op de website van de importeur www.audioplus.nl