nieuwsredactie | 18 oktober 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Hifi Limburg organiseert twee luistershows in november.

Hifi Limburg organiseert iedere maand een luistershow. In de maand november zijn dat er zelfs twee!!

Zaterdag 12 November Bowers & Wilkins en ROTEL luistershow

Tijdens onze 2e luistershow is Stefan Zaunbrecher van importeur Bowers & Wilkins te gast. Hij laat de B&W CM8 en CM10S2 horen in combinatie met de nieuwe geïntegreerde versterker (met dac) RA1592 van ROTEL. Ook zal hij de nieuwe hoofdtelefoon collectie meenemen en laten zien en horen. Rotel heeft een nieuwe 14 lijn uitgebracht. Met name de T14 is een highlight. Een moderne netwerkspeler/streamer die alles aan boord heeft en o.a. gebruikt maakt van het nieuwe DTS Play-fi systeem. Hiermee kun je een multiroom systeem thuis opzetten met diversen apparaten van diversen merken. De B&W en ROTEL luistershow is tussen 12 en 17 uur.

Zaterdag 19 November KEF luistershow

KEF organiseert de derde show en we begroeten Joost van den Bosch van importeur GP acoustics. Deze dag zullen we de Reference serie laten horen in combinatie met Lyngdorf TDAI 2170 versterker/dac/roomcorrector en eindversterker (welke staat nog niets vast). We laten deze dag horen wat de ruimte voor een invloed kan hebben op geluid en welke akoestische methode (fysieke of electronische aanpassingen) effectief is. De KEF luistershow is tussen 12 en 17 uur.

Genoeg redenen om aanwezig te zijn. Mail ons (jack@hifilimburg.nl) als je aanwezig wilt zijn op zaterdag 12 en/of 19 November. De entree is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Verdere Programma 2016/2017

- Zaterdag 3 december Naim show met de nieuwe Uniti serie.

- Zaterdag 29 januari Rega show met de nieuwste platenspelers.

- Februari is Carnaval en dus geen show.

- Maart Dynaudio laat de voordelen zien en horen van draadloze luidsprekers.

- April Upgrade workshop. We laten de invloed horen van kabels, dempers etc.

- Mei Streaming demonstraties met uitleg over een goed netwerk.