nieuwsredactie | 20 november 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nieuw: Akiko Audio Phono Booster

Het verlagen van de ruisvloer in de weergaveketen is de specialiteit van Akiko Audio. Een verhoogde ruisvloer ontstaat door vervuilde stroom en hoogfrequente instralingen en dient aangepakt te worden, aangezien deze ruis zich mengt met het muzieksignaal. Volgens Sander van Berlo een belangrijke oorzaak van luistermoeheid.

Het tere elektrische signaal afkomstig van een platenspeler is zeer kwetsbaar. Als u kiest voor analoge weergave en het is natuurlijk niet de bedoeling dat de informatie uit de platengroef vervuild wordt met hoogfrequente ruis…

Om te bereiken dat uw analoge muziek op een natuurlijke en schone manier wordt weergegeven, hebben we de Phono Booster ontwikkeld. Voor u betekent dat; optimaal genieten van uw platencollectie !

Volgens de fabrikant mag u een eerlijke, schone weergave verwachten. De phono voorversterker wordt bovendien in zijn werking ondersteund en zal beter presteren. Door de lagere ruisvloer worden meer kleine details hoorbaar. De micro dynamiek neemt toe; muziek klinkt levendiger !

De Akiko Audio Phono Booster is per direct leverbaar.  

Meer informatie:

www.akikoaudio.com

Akiko Audio Phono Booster