nieuwsredactie | 11 december 2017 |  <  |
TAGS: Nieuws |

‘Ultimate Home Cinema Show’ bij Beter Beeld & Geluid Hilversum op 23 december

Ultimate Home Cinema Show bij Beter Beeld & Geluid met Sony VPL-VW760ES, JBL Synthesis en D-Box – Tijdens de Ultimate Home Cinema Show dag op 23 december bij Beter Beeld & Geluid Hilversum trekken zij alle techniek uit de kast! Ze nemen je mee in de wereld van de laatste films en toffe muziek concerten in onze referentie bioscoop!

Ultimate Home Cinema Show

Je zal worden getrakteerd op geluid van het JBL Synthesis One systeem met 2 x 18″ subwoofers. De aansturing hiervan gebeurt met de Trinnov Altitude32 voorversterker in samenwerking met het Kaleidescape 4K systeem en Oppo UDP-203 4K speler. Het beeld zal door de nieuwste Sony VPL-VW760ES laser projector worden geprojecteerd. Natuurlijk zetten zij voor de ultieme ervaring ook de D-Box stoelen in!

Trinnov Altitude32

De Trinnov Altitude32 is de meest geavanceerde surround processor op de markt! Dit is ook de reden dat JBL Synthesis koos voor deze processor als het hart van hun cinema-systemen. Trinnov loopt al jaren voorop als het gaat om de beste mogelijk ‘room correction’ en de Altitude was de eerste processor die Auro 3D, Dolby Atmos en DTS:X kon decoderen. Veel van de eerste demonstraties door DTS en Dolby van deze ‘multi-dimensional’ surroundformaten zijn gedaan met de Trinnov.

JBL Synthesis

Een JBL Synthesis geluidssysteem mag gerust gezien worden als het beste wat je kunt kopen voor home cinema. Dezelfde techniek die JBL in de beste professionele cinema’s gebruikt, is opgenomen in de JBL Synthesis producten voor thuis. Het resultaat is een geluidservaring die de kwaliteit van de lokale bioscoop overtreft!

Sony VPL-760ES laser projector

Sony brengt met de VPL-VW760ES de eerste 4K projector met laser als lichtbron op de markt onder de 15.000 euro. Met zijn verbluffende contrast en extreem pure kleuren, is dit een absoluut een nieuwe standaard waar alle andere top-projectoren zich aan moeten meten.

D-Box Motion Code

Beter Beeld & Geluid was de eerste in Nederland met het spectaculaire D-BOX Motion Codetm systeem. Hiermee wordt het een filmkijker mogelijk gemaakt een film niet alleen te zien en te horen, maar ook te VOELEN. Het systeem gebruikt bewegingscodes specifiek ontworpen voor iedere film, televisie-uitzending of video-game. Deze codes worden naar een beweging-genererend systeem gestuurd, ingebouwd in een platform of stoel. De bewegingen zijn perfect gesynchroniseerd met de actie op het scherm, voor een ongeëvenaard realistische beleving.

Inschrijven

Beter Beeld & Geluid werkt op deze showdag in tijdslots van 1 uur (start vanaf 10:00 uur), waarbij we 2 stoelen iedere sessie beschikbaar hebben. Schrijf je in voor een specifieke tijd via deze link. Indien gewenst kunnen er klapstoelen worden bijgezet, maar mail dan even naar info@beterbeeldengeluid.nl.

Locatie

Beter Beeld & Geluid Hilversum

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum