Puresound.be is begonnen als een Belgisch audionieuws webportal die door enthousiaste Belgische vrijwilligers werd bijgehouden en hifi/high-end als hobby hadden. In 2009 werd het redactionele team uitgebreid met een Nederlandse vrijwilliger en ging puresound zich ook richten op Nederland. In 2011 is puresound.be een onderdeel van geworden van Puresound Nederland.

Onder het motto "terug naar de essentie" willen Puresound Nederland en Puresound.be de lezer op een overzichtelijke, kwalitatieve en professionele manier informeren over tweekanaals muziekbeleving van het hoogste niveau in al zijn facetten.

De website gebaseerd op zes pijlers:

1- Up-to-date nationaal en internationaal nieuws
2- Hoogstaande recensies van audioapparatuur waarbij de nadruk ligt op stereo weergave
3- Het bezoeken van en berichten over nationale en internationale audioshows
4- Audiofiele muziekrecensies van vinyl en cd
5- Informatie over fabrikanten, importeurs en winkels
6- Webshop service voor de bezoekers/lezers van puresound.be

Om dit te kunnen doen bezoeken wij geregeld beurzen en shows en onderhouden we contacten met fabrikanten, importeurs en winkeliers op het gebied van audio/hifi.

Ook kunt u berichten over nieuwe apparatuur en dergelijke altijd naar ons opsturen

U kunt Puresound regelmatig vinden als deelnemer bij beurzen. Wij verwelkomen u daar graag!

Puresound is altijd op zoek naar mensen die artikelen voor de website willen schrijven. Als u daar belangstelling voor heeft, kunt u ons dat laten weten via het contactformulier.

PureForum


Het PureForum is het enige Belgische (Nederlandstalig) audioforum. Het PureForum is in 2011 afgescheiden van Puresound en is zelfstandig verder gegaan. U kunt het PureForum hier vinden : www.pureforum.be

Puresound support real stereo

Puresound doet al enkele jaren mee met de campagne "we support real stereo" van de Italiaanse audionieuws website tnt-audio. Van tijd tot tijd brengen we deze campagne onder de aandacht bij onze lezers. Zie hier voor meer informatie over deze campagne.

Puresound Archief

Puresound heeft een groot archief en is helemaal up-to-date. In het archief vindt men alles terug vinden wat er ooit gepubliceerd is op Puresound. Het archief kunt u altijd vinden onderaan de rubriekpagina, waar U de knop vindt met de tekst "naar het archief>"

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de website van Puresound? Wilt u weten op welke manieren uw bedrijf een vermelding op de site kan krijgen? Of heeft u misschien nieuws over een nieuw product? Laat het ons weten!

Contactformulier
Reden van contact*

Contact gegevens

Monnickskamp 136
1273 JV Huizen
Nederland
T: +31 (0) 6 270 56 605
E: info@puresound.be