Archief

Roeland Vereecken | 07 november 2010 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Opendeurdagen bij Klinkt Beter

Op zaterdag 20 en zondag 21 november (van 10.00 tot 18.00 uur) vindt bij Klinkt Beter in Lotenhulle (Oost-Vlaanderen, tussen Gent en Brugge) het jaarlijks opendeurweekend plaats.

Sinds de vorige editie van 2009 is het merkenaanbod aanzienlijk uitgebreid: Klinkt Beter is ondertussen NAD master dealer. De M2 die vaak als de perfecte versterker wordt omschreven, is van de partij. Demonstraties met zowel de M5 CD SACD speler alsook studiokwaliteit 24/192 bestanden vanuit PC.

Ook voor home cinema kunnen we voortaan de NAD M15HD aanbieden, een van de weinige 7.1 processoren die ook in stereo subliem klinkt en dankzij het modulair design future proof is, en dit in tegenstelling tot veel fabrikanten die om de 6 maand met iets nieuws komen. De M15HD wordt verder gecombineerd met de massieve M25 7 kanaals eindtrap in een 7.1 Klipsch/Velodyne opstelling.

Op streaming & highres audio vlak zal Tentlabs de nieuwe USB DAC meenemen. North Star Design presenteert de nieuwe USBdac32 die 32 bit 192 Khz aan kan en Olive zal de nieuwe OLIVE 3HD en 4HD muziekservers demonstreren, ook klaar voor highres.

Qua luidsprekers zijn er heel wat nieuwe aanwinsten:

Tingsha Audio demonstreert de Transmission Audio M1 monitor met ribbon tweeter alsook de grotere M3 vloerstaander. In de Klipsch topreeks zal de grote Klipsch Palladium P37 vloerstaander verder aangevuld worden met de P17 monitor en Guru audio laat met hun kleinste "QM10" telg die luisteraars steeds opnieuw verbazen "Waar staat de subwoofer ?".

De nieuwe Klipsch Reference II lijn is zeer vriendelijk geprijsd en zal uitgebreid vertegenwoordigd zijn in combinatie met onder andere Trends Audio. Betaalbare instap.

Klinkt Beter gaat ook de designtoer op: Everything But The Box brengt de Pluto mee, een bolvormige twee-weg speaker aangevuld door de allerkleinste Velodyne Microvee subwoofer, met de iPod versterkers van Fatman en Roth Audio. Breng je ipod mee!

Onze website werd eveneens volledig herzien met alle nieuwe producten.

U bent dus van harte welkom op 20 en 21 november, zonder afspraak.

www.klinktbeter.be