Archief

Onno Kiviet | 22 oktober 2010 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

LEHMANN / BENZ MICRO

Naast de wereldwijd bekende Lehmann Black Cube Phonovoorversterkers hebben de uit het zelfde huis stammende Rhinelander en Linear Hoofdtelefoonversterkers ondertussen gezien de Internationale erkenning van de HiFi pers en ook professionele gebruikers als Studio’s ,Audio recensenten en fabrikanten van hoofdtelefoonversterkers waaronder Sennheiser (de meest ideale partner voor de HD 800) een vaste plek en zeer hoge reputatie verworven.

 

Lehmann Linear USB


Als logische uitbreiding op de Linear is er sinds enige tijd leverbaar de Linear USB voor koppeling met uw computer.  Via de ingebouwde hoogwaardige Burr-Brown DAC  kunnen de digitale audio bestanden met de hoogst mogelijke weergave kwaliteit worden weergegeven.

Als bij de standaard Linear is ook de mogelijkheid tot aansluiten van een analoge bron en het gebruik als Voorversterker aanwezig,terwijl dubbele aansluitingen voor 2 hoofdtelefoons aanwezig zijn in de meest luxe  vergulde Neutrik uitvoering. Verder is ook via DIP schakelaars perfecte aanpassing op ieder merk en type hoofdtelefoon mogelijk.

De Linear USB is leverbaar in zwarte of zilver versie en wordt compleet met USB kabel geleverd voor € 925,=

 

Benz Micro SLR Gullwing Reference


Zwitserse precisie op zijn best,de MC elementen van Benz Micro met een wereldwijde reputatie aangaande ultieme muzikaliteit gekoppeld aan een meer dan prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Nieuw in het programma is de SLR Gullwing waar de S staat voor de nieuwe Benz Micro S-klasse,de L voor Luft de Duitse benaming voor lucht,en de R voor Ruby. Dit model is een mix en afgeleide van de modellen Ruby en LP-S en heeft als enige net als laatstgenoemde een body gefreesd uit brons.

De spoelwindingen zijn voor optimale elektrische en mechanische eigenschappen aangebracht op een plaatje van echt robijn en doordat gebruik wordt gemaakt van kostbare zeer krachtige  Neodymium magneten  kon het aantal spoelwindingen en dus de bewegende massa tot het uiterste minimum beperkt blijven. De Micro Ridge Naald is bevestigd op een Solid  Boron cantilever.

Dat de inspanningen van Benz Micro ontwerper en eigenaar Albert Lukaschek niet vergeefs zijn geweest blijkt wel uit de testconclusie van The Absolute Sound USA ; Een stap voorwaarts in weergavekwaliteit……..A stunning sounding MC Cartidge!

Dit in meerder opzichten juweel van een MC element heeft een verkoopprijs van € 2400,=

Nadere informatie Importeur

 

SoundDesign

 

Tel/Fax:  0031 (0) 516  577236  // info@sounddesign.nl www.sounddesign.nl