Archief

Onno Kiviet | 04 februari 2012 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Aspera Audio voorbeschouwing AZ show

Aspera Audio zal op de AZ show de nieuwste producten voorstellen van PS Audio, WADAX, Acoustic System International en Transmission Audio.

Noviteiten

Nieuwe PS Audio PerfectWave DAC MKII en Silent server. De PerfectWave DAC geintroduceerd in 2009, krijgt een belangrijke upgrade naar de MKII versie. Een volledig nieuw ontworpen digitaal processor bord, nieuwe software, verbindingskabels en een nieuwe afstandsbediening.

- 192kHz 24 bit asynchronous USB 
- NativeX mode
- non-saturated logic data path
- 11 additionele voedingen
- nog lagere jitterwaarden
- nieuwe klokken
- balansregeling
- nieuwe afstandsbediening
- audiograde zekeringen. 

Alle ingangen genieten voortaan van NativeX, dus nog natuurlijker, analogere weergave van al uw bronnen, of het nu een ouder CD transport betreft of computeraudio via USB.

Doorlopende demonstraties met de PerfectWave combo, het PerfectWave Transport, de PerfectWave DAC MKII in combinatie met de netwerk-bridge en de nieuwste Silent Server, bediend met iPhone en/of iPad.

De PerfectWave reeks kreeg net de felbegeerde Product van het jaar Award in Portugal en tal van schitterende reviews in de buitenlandse pers.

 

Transmission Audio uit Zweden

Alle demonstraties gebeuren met de vernieuwde Transmission Audio ribbon speakers.

Een verbeterde non-ferro akoestische bescherming van de ribbons geeft een nog rustigere, kristalheldere klank eigen aan onze systemen. U moet ze absoluut beluisteren om te kunnen geloven tot wat de nieuwste RibbonTechnologie in staat is!

Het instapmodel, de “kleine” M1i, zorgt al meteen voor fascinatie en verwondering wat er uit een dergelijke boekenplankluidspreker met deze verbazende technologie mogelijk is!

 

 

 

WADAX

WADAX staat voor de absolute top in high end audio, nooit eerder werd er een product op de markt gebracht dat zo trouw is aan de bron als WADAX. Compromisloos opgebouwd met de beste componenten die momenteel beschikbaar zijn, ondermeer in Zwitserland gefabriceerde printplaten en casework (uit één blok massief vliegtuigaluminium van maar liefst 45 KG), worden alle WADAX producten in Spanje geassembleerd. Voor het tijdloze design werd beroep gedaan op een gerenommeerde designstudio, OCHOA Y DIAZ-LLANOS, met een wereldwijde reputatie.

Acoustic System International

Alle interconnects, luidsprekerkabels, apparaat voetjes, sugar cubes en akoestische resonatoren zijn natuurlijk van Franck Tchang, de man die high-end audio terug muzikaal maakte.

Aanbeden door de enen, verguisd door anderen slaagt Franck tchang er steeds opnieuw in het high-end wereldje op zijn grondvesten te laten daveren.

Schone stroom van PS Audio

Natuurlijk wordt alle apparatuur aangestuurd door de veelgeprezen PerfectWave P5 en P10 Power Plants, met aanraakscherm en een ingebouwde oscilloscoop waarop je zowel de inkomende als de uitgaande sinus kan monitoren.

De PerfectWave Power Plant 10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.De PerfectWave Power Plant P5 heeft dezelfde mogelijkheden als de P10, en levert continu tot 1000 Watt en 50 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.