Archief

Ingezonden bericht | 04 februari 2012 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Symphony Audio Import op AZ show 2012

Symphony Audio Import is trots en verheugd u te kunnen mededelen dat haar allereerste deelname aan de AZ show van Studio Alkmaar een feit is. De afgelopen jaren heeft deze show zich in toenemende mate weten te ontwikkelen tot misschien wel de beste grootschalige Nederlandse audioshow en dat is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Van de zeer doordacht gekozen locatie, de gratis entree, prima en betaalbare catering tot de goede parkeergelegenheid en vooral de mooie ruime kamers. Met heel veel zaken is hier duidelijk rekening gehouden met als prettige gevolg, dat hoogwaardige audioproducten duidelijk beter uit de verf kunnen komen dan op beurzen en shows doorgaans gebruikelijk is. Goed voor ons als exposant maar zeker ook goed voor u als bezoeker van deze mooie show!

Mede door de prachtige in het januari nummer van Music Emotion verschenen test van de ervaren hand van Werner Ero, hebben wij gemeend dat het zowel leuk als interessant is om juist met exact deze combinatie te gaan spelen. Dus de onvolprezen Magico Q3 luidsprekers in combinatie met een van de allermooiste (buizen-)versterkers van dit moment, de Zanden 6000. Bronnen zullen worden gevormd door de inmiddels al fameuze en internationaal gelouterde VPI Classic 3 platenspeler met Koetsu Black element en Zanden 1300 phono voorversterker. De fraaie Soulution 540 CD speler zal in deze bezielende combinatie de vertolking van deze digitale schijfjes voor zijn rekening nemen terwijl de Kubala Sosna Elation! serie tenslotte zal aantreden om alle componenten met elkaar op zeer hoogwaardige wijze te verbinden.

Maar er is meer, veel meer zelfs - want naast bovenstaande speelklaar opgestelde set kunnen we u met enig geluk ook al de gloednieuwe Soulution 501 monoblokken, 721 voorversterker en 745 CD speler tonen. Producten die aantonen dat er zelfs op het zeer hoge niveau van deze Zwitserse precisiefabrikant nog altijd plaats is voor verbetering. Naast Soulution hebben we ook plaats ingeruimd voor de prachtige Bergmann Sindre platenspeler. Een ontwerp wat niet alleen zijn tijd vooruit is en er bloedmooi uitziet, maar ook overeenkomstig weet te presteren. Van het altijd opnieuw verbazingwekkend goed presterende en kunstig vervaardigde Zwitserse merk Nagra, hebben we door de enorme veelzijdigheid van het programma gemeend om gewoon maar alles mee te nemen! Dus een echte ‘full blown’ presentatie waarbij de grote kracht van deze fabrikant om compacte producten in combinatie met echte high-end kwaliteit aan te bieden, nog eens extra zal worden benadrukt. Van het Amerikaanse analoge elitemerk VPI zullen de Scout 2 platenspeler en de krachtige en veelzijdige HW17 platenreinigingsmachine acte de presence geven. Mooie, doordachte producten die niet alleen scherp zijn geprijsd, maar ook nog eens heel duurzaam en solide zijn vervaardigd. Als laatste beursitem zullen we tenslotte de volledige kabelproductrange van het Amerikaanse Kubala Sosna presenteren terwijl van audiomeubelfabrikant Symposium het ISIS racksysteem en het Ultra Platform compleet met alle accessoires zal worden getoond. Volop nieuws dus en zoals u van ons inmiddels gewend bent doen wij er ook op deze show weer alles aan om tot een prachtig uitgewogen en vooral muzikale totaalpresentatie te komen. Graag zouden we u dan ook bij deze willen uitnodigen om onze ruimte met een bezoek te vereren.

Website: www.symphonyaudioimport.com