Archief

Onno Kiviet | 23 maart 2012 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

East West Audio’s Blumenhofer show

In samenwerking met STS-Digital, Music2 en Audiac organiseert East West Audio Shop op zaterdag 31 maart en zondag 1 april een show om in de agenda te zetten.

Centraal tijdens deze show zullen de luidsprekers van Blumenhofer staan, van de Fun 10 tot aan de FS 1, het  vlaggenschip uit de Genuin serie! Als versterking zal onder anderen Octave worden ingezet, voor de Fun series T+A en Audio Block. 

Tijdens deze show zullen wij u ook een primeur presenteren, de Prestigio’s van Grandinote: MONO Magnetosolid geïntegreerde versterkers. Een mondvol, maar iets zéér bijzonders, en voor velen van u ook zéér interessant. Voor wat meer informatie over deze versterkers en hun werkingsprincipe: www.grandinote.it/technology%20-%20en.html

Als bronmateriaal zal er hoofdzakelijk voor Streaming worden gekozen, dit is immers 1 van de specialiteiten van East West Audio Shop. T+A, Calyx en Arcam zullen hierbij de boventoon voeren.

De alternatieve bron zal bestaan uit een Acoustic Signature draaitafel. Deze tafel zal  worden voorzien van een 12 inch Jelco toonarm welke het Acoustic Signature vdH Canary SE element begeleid. Als bekabeling is er voor deze show wederom gekozen voor Live Cable, een garantie voor de perfecte fine-tuning.

Tijdens deze show zal ook STS-Digital aanwezig zijn, uiteraard druk bezig zijnde met het promoten en verkopen van haar producten, de muziek van haar label. STS-Digital heeft dan ook een aller aardigste actie voor u in petto: iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst al direct gratis een cd!

Ook East West Audio Shop heeft tijdens deze show een speciale actie lopen, iedere bestelling welke tijdens deze show wordt gedaan zal voor u vrij zijn van BTW. Dit betekend zeer eenvoudig een korting van 19%!

Wij zien u graag verschijnen tijdens de show dagen op zaterdag 31 maart en zondag 1 april, de show tijden zijn van 10.30 tot 16.30.

Let op! 

Daar de omvang van deze show te groot is voor de winkel van East West Audio Shop zijn wij voor deze gelegenheid uitgeweken naar:

Hotel Umberto
Graafseweg 699 
6603 CE Wijchen