Archief

Onno Kiviet | 13 november 2012 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Number One Hifi Show Leiden

Op zaterdag 17 en zondag 18 november zullen tal van audiomerken aanwezig zijn op de Number One Hifi Show Leiden in het Holiday Inn Hotel. Number One bestaat 30 jaar en pakt daarom uit met 1000m2 en 11 zalen waar importeurs met bijna 40 merken acte de presence zullen geven. Toegang en parkeren is gratis en bezoekers maken bovendien kans op mooie hifiprijzen.

De importeurs zijn met de nieuwste apparatuur en diverse primeurs aanwezig. 

Merken

Accuphase, Arcam, Audio Physic, AudioQuest, Bel Canto, Cambridge Audio, Chord Electronics, Custom Design, Cyrus, Dynaudio, Ferrari by 3Logic, Isotek, Leema, Leben, Magnepan, Marantz, Monitor Audio, Naim, Olive, Ortofon, Parrot, Primare, Pro-Ject Audio Systems, Quad, REL, Roksan, Simple Audio, Sonos, T+A, Transrotor, Triangle, Van den Hul, Well Tempered Lab, en tot slot komt Nutters Audio met audiofiele cd’s en vinyl.

Alle aanwezige importeurs zullen met hun merken demonstraties geven van het streamen van muziek. Daarbij zijn een aantal spannende ontwikkelingen te zien, van onder meer nieuwe aanwinsten in hun en daarmee ook ons assortiment.

Uit Engeland komt Keith Martin, de ontwerper van Isotek, speciaal voor de show naar Nederland, om een demonstratie te geven van het effect dat lichtnetfilters hebben op de weergave van uw muziek. U zult versteld staan!

Namens Accuphase zal Paul Hattink op onnavolgbare wijze zijn gitaarspel live laten horen en uiteraard ook muziek op het fraaie merk. Wij zijn al dertig jaar leverancier van Accuphase, dus wij zijn als geen ander bekend met de kwaliteit.

In een andere zaal wordt een demonstratie gegeven van het streamen van muziek en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij valt te denken aan wat u allemaal nodig hebt voor een goed netwerk, welke kwaliteit uw digitale muziek moet hebben en hoe u dat bereikt.

Dit is dus dé plek waar u vragen kunt stellen over uw situatie thuis en hoe u het een en ander kunt verbeteren.

Ten slotte zijn er diverse mooie hifi prijzen te winnen, dus kom langs en laat de hifi liefhebber in u inspireren!

Locatie

De ‘Number One Hifi Show Leiden’ vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206) als met het openbaar vervoer (lijn 43) uitstekend te bereiken. Het publiek is op beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Informatie

The Hifi Studio Number One
Korevaarstraat 2f
2311 JS Leiden
Nederland
W: www.number-one.nl