Archief

Onno Kiviet | 07 april 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Selectief Analoge Show/Meeting 2013

Op 19 en 20 april organiseert Audio Selectief in het mooie Sneek zijn bekende Analoge Show/meeting. Beide dagen bent u tussen 10:00 en 18:00 bent u op het Grootzand 66 welkom om in ontspannen sfeer te luisteren naar met zorg ingeregelde draaitafels en met zorg gecombineerde installaties. Ook dit jaar is de hele winkel omgebouwd voor de show. Tot dan!

Jan Allaerts Cartridges

Dit jaar heeft Jan Allaerts toegezegd naar Sneek te komen om tekst en uitleg te geven bij zijn elementen.

Nutters Audio

Bij binnenkomst staat links op zijn vaste plek Gerrit Nutters. Hij neemt ook dit jaar een ruime collectie platen, cd's en accessoires mee. Voor MFSL en Speakerscorner titels moet u bij hem zijn.

Top Hifi

Tegenover hem staat Top Hifi met een tweetal draaitafels. De Oracle Delphi met SME V arm en Oracle Audio Corinth element en Oracle Paris draaitafels met bijpassende arm en Lyra Delos element. De versterking wordt gedaan door Exposure apparatuur. De bijzonder goede Exposure 3010S2 Phono voorversterker maakt zeker deel uit van de set. De versterkers sturen een set Audio Vector speakers aan.

Sneek Hifi

Achterin deze ruimte staat een opstelling van Sneek hifi. Zij spelen met twee Goldenote draaitafels. De Goldenote Bellagio draait met een Holborne Dualpivot arm en Lyra element en de Goldenote Bellavista draait met een Goldenote arm en een Holborne element. De phono voorversterkers zijn van Blue amp en Holborne. Holborne introduceert zijn topmodel phono voorversterker op de show. De Blue Amp bewijst weer dat zijn eigenzinnige gebalanceerde concept heel bijzonder is. De installatie wordt compleet gemaakt met Accuphase apparatuur, Isophon luidsprekers en Kimber bekabeling.

Dynamic Solutions

Rick Paap heeft zijn vertrouwde ruimte weer tot zijn beschikking. De installatie waar Rick mee gaat demonstreren is nog niet helemaal bekend, maar de Mirror Image Solid State Phono versterker gaat er zeker deel van uitmaken. Gecombineerd met apparatuur uit zijn assortiment (Master, Mimetism, Basis en Graham) brengt het gegarandeerd een glimlach op uw gezicht.

Servi-Q

Met Audio Technica heeft Servi-Q een roemrijk 'analoog' merk in zijn assortiment. In de achterste luisterruimte demonstreren we wat Audio Technica op dit moment te bieden heeft. Wellicht neemt Servi-Q ook nog Audionet apparatuur mee, een merk dat zij sinds kort importeren.

Audipulse

Audipulse is op de show vertegenwoordigd met ASR en Tellerium Q apparatuur.

Lokatie:

Audio Selectief
Grootzand 66
Sneek