Archief

Onno Kiviet | 24 april 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Revel show – Genieten in topvorm

Na een succesvolle show met Wilson Audio, waar Beter Beeld & Geluid als primeur voor Nederland de Wilson Audio Alexia presenteerde, organiseren zij nu wederom in samenwerking met Audiac op vrijdag 26 en zaterdag 27 april een uniek evenement rondom Revel luidsprekers.

De bezoeker zal op muzikaal vlak getrakteerd worden op maar liefst drie sets met modellen uit zowel de Performa 3 als Ultima serie. Allen in een even strak en stijlvol jasje, waarbij de nieuwe Performa 3 serie een nieuwe maatstaf zet in vormgeving en techniek.

Revel is misschien (nog) niet zo bekend, hun research afdeling is de meest geavanceerde en meest uitgebreide ter wereld. Harman International heeft enorm veel onderzoek gedaan op luidsprekergebied en Revel kan hier vol van profiteren. Bekijk de volgende video om te begrijpen hoe ver Revel gaat in het ontwikkelen van eigen drivers en uitvoeren van blinde ABX testen

Flash is required!

Als primeur zal er een uitgebreide surround demonstratie met de nieuwste Blu-rays worden gedaan van de Revel Performa 3 serie in de splinternieuwe en spraakmakende home cinema van Beter Beeld & Geluid. Revel zal tijdens de show gecombineerd worden met elektronica van Mark Levinson, Linn, Meridian en Anthem. 

Het programma voor de 2 dagen ziet er als volgt uit:

Vrijdag 26 april 

19:00 - Ontvangst

19:30 - Aanvang demonstraties

21:30 - Hapje/drankje

22:30 - Afsluiting

Zaterdag 27 april

13:00 - Ontvangst

13:30 - Aanvang demonstraties

15:30 - Hapje/drankje

16:30 - Afsluiting

In verband met een beperkt aantal plaatsen, vragen wij u zich in te schrijven via info@beterbeeldengeluid.nl of te bellen naar 06 46 22 65 86.