Archief

Onno Kiviet | 02 april 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Silent disco op nationale AV dagen

Ben je een muziek- en dansdier in hart en nieren? Ga dan tijdens de Nationale AV-dagen heerlijk los in de Silent Disco in zaal 25 zone blauw en win één van de 16 hoofdtelefoons.

Strek alvast je benen want het wordt dansen geblazen ... Hoofdtelefoonlovers kunnen hier hun audiohart ophalen met de nieuwste snoepjes van de meest vooraanstaande merken. Hier kan je de verschillende toppers vergelijken door ze aan luistertest te onderwerpen.

DJ Niobeat, aka Niobe Ruts, en DJ Sven zorgen voor dansbare plaatjes, die via de nieuwste hoofdtelefoons je oren binnenkomen. Niobeat draait al sinds 2008 volop plaatjes en is van jongs af gepassioneerd door de beat en de muziek en dan vooral de elektronische muziek. Ze experimenteerde al met verschillende muziek stijlen, maar kiest nu vooral voor club-mix van 'minimal house', 'deep house' en 'tech house'. DJ Sven wist samen met MC Miker G wereldwijd bekendheid te vergaren met het nummer 'Holiday Rap', nu bijna 20 jaar geleden. De DJ microbe heeft Sven nooit losgelaten en ook nu zet hij nog steeds elk feestje in vuur en vlam!

Onder de danspartners spotten we onder andere de P5 van B&W, de Urban Raver van Denon, de MU4B van PSB en meer van dat lekkers! En er is meer, want ook in de Silent Disco vallen er prijzen te winnen, en kan je met een van deze knappe muziekmatchen aan de haal gaan. Wie weet mag jij je oren ook thuis verder verwennen met 1 van de 16 kwalitatieve hoofdtelefoons ...

De te winnen must-haves zijn 2 Denon AH-D321 Urban Raver hoofdtelefoons, 1 P5 hoofdtelefoon van B&W en 2 B&W P3's, 4 toppers van Sennheiser, een Ultrasone DJ1, 2 M4U hoofdtelefoons van PSB, een Ferrari By Logic3 Scuderia, een Ferrari By Logic3 Cavallino, Audio Technica M50 en ATH-X500.  Zeer knappe prijzen dus!

Wat moet je doen om zo'n hoofdtelefoontopper te strikken? Registreer je op onze facebookpagina facebook.com/audiovideo2daynl als dat nog niet gebeurd is, meld je aan in de Silent Disco en geef op onze facebookpagina aan welke hoofdtelefoon je het meeste aanstond. En dan fingers crossed dat jij als winnaar uit de bus komt!

Last but not least willen we nog even alle deelnemende merken bedanken: Denon, B&W, Sennheiser, Ultrasone, PSB en Ferrari bu Logic3, Audio Technica.

Praktische info

Nationale AV dagen

6 en 7 April van 10u tot 18u

Gratis inkom na registratie, aan kassa €10

Gratis parking

NH Conference Centre Koningshof

Locht 117

5504 RM Veldhoven