Archief

redactie | 30 augustus 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Win een paar Sonus faber Venere 2.5 luidspreker

Durob Audio houdt een speciale FaceBook actie gedurende de zomer.

De actie is verlengd tot 30 september 2013

Bekend maakt bemind, zegt men. 

Daarom een speciale FaceBook actie gedurende de  zomer waarbij U die het merk Sonus faber en de Venere reeks kent, mee kunt werken aan de promotie. Op een heel eenvoudige manier. Degene die het maximale aan promotie in die periode heeft gedaan, wordt beloond met een paar Sonus faber Venere 2.5 luidsprekers ter waarde van € 2550,-

 Doe Uzelf, uw vrienden (die ook kans maken) en ons dit plezier. Natuurlijk kan niet iedereen winnen, maar er is altijd een winnaar. 


(klik voor vergroting)

Denk bijvoorbeeld aan Tracy ….. die bij onze PrimaLuna foto contest een set PrimaLuna / EAT buizen heeft gewonnen, met als onverwachte bonus 4 KT120 buizen. Toch een prijs van bijna € 2.000,-!

Ga op https://www.facebook.com/DurobAudio?ref=hl, klik op de “Win Sonus faber Venere” sweepstake tab en volg de instructies.

U hoeft Durob Audio en Sonus faber Venere Benelux facebook pagina’s alleen maar te like om deel te nemen en uw email adres in te vullen.

U krijgt automatisch een unieke URL link. Share deze op uw FB pagina, tweet deze als u wilt.
Elke keer wanneer iemand mee doet met uw unieke URL link, verhoog je je eigen kans om te winnen.

De winnaar wordt degene die de meeste promotie voor Sonus faber Venere heeft gemaakt, met andere woorden de meeste clicks heeft gekregen op zijn unieke URL link.