Archief

Onno Kiviet | 23 december 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

ARTEPHONOS NEO

Continu streven naar verdere verbetering van produkten is wenselijk en belangrijk, dus ook bij de Artephonos versterkers met triode eindbuizen, waar HEA er al veel van gebouwd en verkocht heeft. Nu is er klankmatig geen winst meer te behalen, dus werd gezocht naar verbeteringen op een geheel ander vlak en wel richting elektriciteitsverbruik en warmteontwikkeling, en liefst gecombineerd met een prijsverlaging.

Met een aanpassing in de voeding en het weglaten van één eindbuis per kanaal, heeft dit geleid tot de Artephonos Ensemble Neo die 70 watt minder vermogen opneemt in rust en nog meer naarmate het luisterniveau stijgt. Bijkomend voordeel is dat de ventilator is vervallen. En natuurlijk levert u geheel niets in aan geluidskwaliteit. 

Het uitgangsvermogen bij nominale netspanning en 5 ohm belasting is nog altijd 2 x 30 echte triode watts!

Het streven naar een prijsverlaging is ook succesvol: ik heb de prijs kunnen bepalen op slechts € 3995,- voor de geïntegreerde Ensemble Neo.! 

De Signature uitvoering (GE NOS eindbuizen, Colourless bekabeling, extra MKP buffer) heeft een meerprijs van € 199,-.

Ook de “oude” Ensemble en Energa heeft nu de energiezuinige voeding. De Ensemble kost nu € 4495,- en de Energa € 4345,-.

De Signature uitvoering (GE NOS eindbuizen, Colourless bekabeling, extra MKP buffer) heeft een meerprijs van € 255,-

N.B. alle prijzen incl. BTW, uitgevoerd met zijdeglans gelakte beuken panelen (desgewenst op kleur), en met zilverkleurig plaatwerk. 

Andere uitvoeringen op aanvraag.

Informatie

Hay-End Audio V.O.F.

Hondsdraf 38

5913 DA

Venlo

T: +31 (0)6-15545270
W: www.hayendaudio.nl