Archief

Onno Kiviet | 23 december 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Rette-te-ke-tet, Dé-vi-a-let!!!

Na de analoge uitspattingen van de "Black Magic" show, waar platenspelers en grammofoonplaten de boventoon voerden, gooien "De Heren van Hanze Hifi" het nu over een compleet andere boeg. We gaan, op de luidsprekers na, 100% digitaal!

Sinds deze zomer zijn er drie nieuwe modellen leverbaar van het Franse merk Devialet. Hun eerste product (heel toepasselijk de D-Premier genoemd) was een ware openbaring. Nu is er een complete lijn leverbaar waarvan zelfs het "instapmodel" (jeune premier) compleet in de voetsporen treedt van zijn groete broer. €4990,= is aardig bedrag, maar oh,oh,oh, wat krijg je daar een hoop voor terug. Of eigenlijk wat krijg je daar "weinig" voor. Één enkele platte doos!

Die platte doos vervangt: de cd-dpeler, de tuner, de voorversterker, de eindversterker. "Ja duh, ik ken doosjes die een fractie kosten en die hetzelfde doen". Vast wel, maar met één klein verschil. Een Devialet kan zich moei-te-loos meten met complete voor- en einversterkertreinen die het dubbele kosten. We noemen de Krell's we noemen de Levinsons  we noemen de Brystons.

Graag laten wij u op vrijdag 27 en zaterdag 28 december kennismaken met het lichtvoetige Franse alternatief voor de Amerikaanse "zware jongens". En écht, voor het vermogen hoeft u het niet te laten. De kleinste Devialet levert2x110 Watt per kanaal. Met twee vingers in de neus.

Informatie

Hanze Hifi
Oosterlaan 15/16
8011 GC Zwolle
Nederland