Archief

Durobblog Herman van den Dungen | 18 februari 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Duroblog: Omera in Vlaardingen over Sonus faber Venere...

De Sonus faber Venere luidsprekers hebben de afgelopen tijd hun weg gevonden naar verschillende dealers. Een aantal van hen gaven ons hun eerste reacties.

Ruud Moerman van Omera:

Sinds december staan de Sonus faber Venere modellen in onze winkel te spelen. De serie heeft veel bekijks. In eerste instantie door het schitterende uiterlijk. Een bijna modieuze speaker, afgewerkt in prachtig hoogglans in zowel wit als in zwart. Voor sommigen de ideale combinatie met de moderne woonkamer. Het is net of hij de bezoekers van de winkel aankijkt en zegt: “Ik ben niet alleen mooi”. Want spelen kan hij ook als de beste!

Sluit de Sonus faber Venere aan en wordt meegenomen in het werkelijk formidabele geluid dat deze speaker zo aantrekkelijk maakt. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek, pop of rock, de Sonus faber Venere geeft het allemaal even prachtig weer. Een uitgesproken dynamiek in combinatie met mooie warme bas klanken en een prachtig beeld, zorgen ervoor dat de muziek daadwerkelijk tot leven komt. Misschien heel licht gehuld als in een warme deken, maar dat maakt de luister ervaring alleen maar prettiger.

Voor € 2.550,- bent u eigenaar van een set Sonus faber Venere 2.5 en voor € 1.150,- al van een set Venere 1.5. Om heel eerlijk te zijn heb ik mij hier bijzonder over verbaasd. Beide sets presteren veel beter dan u in deze prijsklasse mag verwachten. Het blijft natuurlijk geld, maar in dit geval is er toch echt sprake van een koopje.

De Sonus faber Venere staat standaard voor u klaar om te beluisteren. Uiteraard in combinatie met een lekkere kop koffie.

Graag tot ziens bij Omera – Hifi en Streaming Media in Vlaardingen.

www.omera.nl