Archief

Durobblog Herman van den Dungen | 15 februari 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Durobblog: The Hifi Studio Number One over the Sonus faber Venere...

De Sonus faber Venere luidsprekers hebben de afgelopen tijd hun weg gevonden naar verschillende dealers. Een aantal van hen gaven ons hun eerste reacties.

In Sonus faber stad Leiden, heeft ook Sonus faber dealer The Hifi Studio Number One onlangs de eerste Venere modellen in ontvangst mogen nemen.

Rick & Caecile van Nimwegen: “Kort geleden kwam de altijd opgewekte Richard onze nieuwste Sonus faber Venere aanwinsten brengen en zelfs ‘even’ in elkaar zetten!”

“De speakers zien er qua vorm en met de hoogglans afwerking speciaal uit en we zijn erg benieuwd naar de binnenkort tegen meerprijs verkrijgbare walnut afwerking. Een Sonus faber, met haar ijzersterke Italiaanse merkhistorie, moet natuurlijk ook in een fraaie houtsoort te koop zijn.

“Koud uit de doos klinken de speakers goed en na een aantal dagen steeds beter. Ze staan nu dag en nacht in te spelen om zo snel mogelijk te kunnen worden gedemonstreerd. Naast ons pakket met Audio Physic, Dynaudio en Monitor Audio is er nu ook serieuze concurrentie van Sonus faber beschikbaar in deze prijsklasse. Wij demonstreren met electronica van o.a. Arcam, Naim, Primare en Roksan.”

“We denken met het opnemen van de Venere modellen een mooie opstap in huis te hebben voor de Sonus faber Liuto en Cremona serie. Verder vraagt in onze winkel ook de Guarneri Evolution om uw aandacht.”

www.number-one.nl