Archief

Onno Kiviet | 18 februari 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Wilson Audio show van 'A' tot 'S' bij BeterBeeld&Geluid

Beter Beeld & Geluid presenteert in samenwerking met Audiac een tweedaagse unieke show rondom het topmerk Wilson Audio. Nog nooit kon u zoveel modellen tegelijkertijd beluisteren bij een dealer!

Sinds de Wilson Audio Sophia uitkwam in 2001, heeft het merk de ene uitzonderlijke speaker na de andere uitgebracht. Voor ons was dit model een keerpunt: niet alleen hadden wij nu respect voor de performance, deze bleek voor het eerst ook een meeslepende ervaring te zijn. Met de Sophia 2 en vooral de Sophia 3 werd dit aspect van muzikaliteit steeds verder verbeterd. 

Toen wij in 2009 de Sasha W/P - de opvolger van de Watt/Puppy System 8 - voor het eerst hoorden, was het ons duidelijk: dit is heel erg bijzonder… De snelheid, dynamische contrasten, precisie en laagweergave zijn in deze prijsklasse nog steeds uniek en geven een behoorlijke glimp van het kunnen van de grotere MAXX en Alexandria modellen. 

Met het dit jaar geïntroduceerde model Alexandria XLF, werd er door Wilson Audio weer een enorme stap gezet. Door een verregaande doorontwikkeling van de Alexandria 2 en gebruik van een totaal nieuwe tweeter, gingen er wederom nieuwe klankwerelden open. Dit opende de weg voor een heel nieuw model, tussen de Sasha en de MAXX in… De Alexia!

Met gepaste trots presenteren wij derhalve samen met Audiac voor het eerst in Nederland dit nieuwe model. Met een voetprint die vergelijkbaar is met die van de Sasha, maar met de tweeter van het topmodel - de Alexandria XLF - en de woofer-configuratie van een Maxx 3, is dit een van de beste luidsprekers geworden in zijn grootte- en prijsklasse.

Om de enorme voordelen van een tijdsgecorrigeerde weergave zelf te ervaren, zullen er demonstraties worden gegeven met de Sophia 3, Sasha W/P en Alexia. Bij ieder model hoger in de serie kan zelf ervaren worden wat een steeds nauwkeurigere tijdscorrectie kan betekenen voor de weergave. Na afloop is er ruim gelegenheid om te spreken met ons en met de importeur onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij zullen voornamelijk draaien met elektronica van Mark Levinson. Naar onze mening gaat dit merk een perfecte symbiose aan met Wilson Audio.

Aanmelden kan via  info@beterbeeldengeluid.nl of per telefoon 06 46 22 65 86

Programma

Vrijdag 22 februari

19:00 - Ontvangst

19:30 - Aanvang demonstraties

21:30 - Hapje/drankje

22:30 - Afsluiting

Zaterdag 23 februari

13:00 - Ontvangst

13:30 - Aanvang demonstraties

15:30 - Hapje/drankje
16:30 - Afsluiting

Waar

Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2