Archief

Onno Kiviet | 04 juli 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Beter Beeld & Geluid stelt zich opnieuw voor

Beter Beeld & Geluid blijft vernieuwen! Zo openden wij onlangs naast de in 2006 betrokken lokatie in Hilversum een tweede Beter Beeld & Geluid vestiging in Zevenbergen en kregen er met Jan Verlegh in ons team een enorme hoeveelheid kennis en ervaring bij. Mede hierom wellicht een mooie gelegenheid ons opnieuw te presenteren aan u...

Even wat feitjes op een rij: wij hebben het grootste assortiment Linn produkten van Nederland – van instap tot Klimax, van streamer tot draaitafel en ook de kennis en ervaring in huis voor een perfect advies en installatie. Zo hebben wij in Zevenbergen maar liefst 12 verschillende LP12 draaitafels staan – van Special naar Majik tot Akurate en 'Full Blown' Klimax – om alle mogelijke varianten van dit icoon te kunnen laten horen.

Ook andere Britse merken als Naim, Harbeth, Wilson Benesch en Meridian en Amerikaanse merken als Resolution Audio, Wilson Audio en Mark Levinson maken deel uit van ons pakket. Op home cinema gebied zijn wij al jaren leidend met sinds dit jaar een akoestisch nog verder geperfectioneerde demonstratieruimte. Deze JBL Synthesis cinema staat synoniem voor een ultieme filmbeleving. Alle zintuigen worden geprikkeld door een absoluut perfectionisme in het 7.2 multi-kanaals geluidssysteem, oogstrelende (3D) beelden en de bewegende stoelen van D-Box. Laat je vervoeren naar onbekende werelden of terugbrengen naar vergeten tijden!

Door de specialismen daar te houden waar ze het beste tot hun recht komen (zoals Linn Sondek LP12 in Zevenbergen en Home Cinema in Hilversum), kunnen wij iedereen zo goed mogelijk helpen en door steeds de ogen open te houden voor interessante produkten en ontwikkelingen, maar ook het bestaande produktgamma steeds onder de loep te houden, blijft ons aanbod scherp en up-todate.Wat hetzelfde is gebleven is ons serviceniveau, onze nuchtere en toegankelijke benadering en de aandacht op waar het om draait: het optimaal genieten van muziek en films, waarbij de spullen geen doel zijn, maar een middel. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar zonder een diepe passie en feeling met muziek, blijft dit vaak bij woorden.

De komende tijd zullen wij weer een ruim aantal interessante shows gaan organiseren, die de perfecte gelegenheid vormen eens nader kennis te maken met ons!

U bent van harte welkom in een van onze vestigingen! 

Met vriendelijke groet,

Bjorn, Garmt en Jan

Adressen

Beter Beeld & Geluid Hilversum

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum

Tel: 035-6215346

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Looierij 11

4762 AM Zevenbergen

Tel: 0168-335180

W: www.beterbeeldengeluid.nl