Archief

Onno Kiviet | 23 juni 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Tweede Linn LP12 dag bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Het was traditie bij art's Excellence en na de naamsverandering naar Beter Beeld& Geluid zetten wij deze traditie uiteraard voort: de Linn LP12 dagen. Dit jaar doen we wat extra's, want Linn – en dus ook de Sondek LP12 – bestaat 40 jaar!

Omdat we u dit jaar meer te vertellen en te demonstreren hebben dan in een dag past, hebben wij het plan om dit jaar meerdere LP12 dagen te organiseren. De tweede Linn LP12 presentatie wordt gehouden op donderdag 11 juli.

Vanwege eerdere grote belangstelling heeft u de keuze uit een middag- of een avond-sessie.

Wat gaan we doen?

Op veler verzoek gaan we ons deze avond focussen op de Keel subchassis- en Radikal voeding/motor upgrades. Om de verbeteringen van beide upgrades zo duidelijk mogelijk te demonstreren, hebben we vier LP12’s voor u opgebouwd; de eerste met Lingo voeding, Akito arm en een Benz Micro ACE SL element, vervolgens een zelfde LP12 maar dan voorzien van Keel subchassis, daarna eenzelfde LP12 met Radikal voeding/motor upgrade, maar zonder Keel. De laatste LP12 van dit viertal is weer hetzelfde, maar dan met Radikal EN Keel upgrades.

Zowel de Keel- als de Radikal upgrades brengen ieder afzonderlijk de grootste stap voorwaarts die je met een enkele LP12 upgrade kan maken.

Beide genoemde upgrades gezamenlijk toegepast ‘lanceren’ een LP12 naar een niveau waar weinig andere platenspelers in mee kunnen.

Nog meer?

Bezitters van een Linn LP12 mogen hun LP12 meebrengen voor een gratis servicebeurt.

En…‘THE KANDID HAS LANDED’

Als uitsmijter zijn we traditioneel gewend om lekker plaatjes te draaien op een ‘Full Blown LP12’ ; dat doen we nu weer, maar dan met de Kandid, het MC element dat heel overtuigend de Akiva MC opvolgt. In deze 'Full Blown' is dus naast de Radikal en Keel ook een Urika gemonteerd, de beste MC phonotrap van Linn ooit.


Van Linn zullen er twee personen aanwezig zijn die al uw vragen kunnen beantwoorden.

Programma

Er zijn zoals gezegd voor donderdag 11 juli twee sessies gepland:

MIDDAG

12.30 – Ontvangst

13.00 – Aanvang demonstraties

14.30 – Hapje en drankje

14.45 – Kandid MC demonstratie

16.00 – Afsluiting

AVOND

19.00 – Ontvangst

19.30 – Aanvang demonstraties

21.00 – Hapje en drankje

21.15 – Kandid MC demonstratie

22.30 – Afsluiting

Om verzekerd te zijn van een plekje tijdens deze altijd druk bezochte shows, verzoeken wij u ons een mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl met uw aanmelding (en of u 's middags of 's avonds komt), of te bellen naar 06-4622

6586.

Informatie

Beter Beeld & Geluid

Looierij 11

4762 AM Zevenbergen