Archief

Onno Kiviet | 02 maart 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

CP-audio is de nieuwe dealer van de Gold Label netkabels.

Met onmiddellijke ingang is CP-audio de exclusieve dealer van de Gold Label netkabels. Reference Tweaks is de ontwerper van de Gold Label en de uitvinder van de T T L techniek die toegepast wordt in de Gold Label netkabel en de veel geroemde Miracle Wraps. Reference Tweaks zal zich nu uitsluitend richten op het implementeren van de TTL techniek in de Gold Label kabels.

CP-audio heeft als doelstelling om de allerbeste audiofiele stroomproducten te leveren. Dit doen ze door af te wijken van de gebaande wegen en door minutieus alle variabelen te testen in diverse set-ups. Het assortiment is overzichtelijk. Het beperkt zich tot de kern: Simpelweg de beste stroomproducten aanbieden, in twee prijsklassen. 

CP-audio producten worden handmatig en met zorg vervaardigd in kleine oplagen. Dit is tijdrovend werk maar het is de enige manier om een top product te vervaardigen. Er wordt niet vast gehouden aan een specifiek merk onderdelen, maar de combinatie die het beste werkt en belangrijker, die het beste klinkt wordt gebruikt.

Elk product is intensief getest in diverse HighEnd audio set-ups. Pas wanneer de producten in elke set perfect presteren is men bij CP-audio tevreden.

Voor meer informatie, zie de geheel vernieuwde website van Reference Tweaks:

 www.referencetweaks.com