Archief

Onno Kiviet | 18 maart 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Klinkt Beter Marten & streaming zaterdagen

Klinkt Beter organiseert in maart nog twee luisternamiddagen, dit ter aanvulling van de reeds eerder aangekondigde workshops rond Dirac Live en de subwooferschool.

Op 23 maart vindt de Marten Trio luisternamiddag plaats. In een notedop: alle Marten luidspekers uit ons eerder persbericht “Marten Trio” (zie o.a. www.klinktbeter.be/index.php/news/171-marten-trio-bij-klinkt-beter ) zonder afspraak te beluisteren op Vitus solidstate en Ayon buizenapparatuur.

Aanvullend op de subwoofer workshop, wordt ook tijdens deze namiddag de Marten Duke aangevuld met de Velodyne DD12+, een servo-gestuurde digitale subwoofer die de Dukes tot maar liefst 15 Hz aanvult.

Op 30 maart komen de laatste streaming nieuwtjes aan bod, met oplossingen van Antelope Audio, Ayon, Eximus, iFi, Stello, SotM & Trends Audio.

Hier wordt dieper ingegaan op de streaming techniek, de diverse opstellingen en mogelijkheden om tot een werkende streaming set te komen, zowel via een computer als via een dedicated streamer zoals bvb de Ayon S3 buizenstreamer.

Ook de optimalisatie  van de streaming geluidskwaliteit middels tools zoals Dirac Live en 432 Hz tuning komen uiteraard aan bod.

Praktisch:

Op deze luisternamiddagen ben je welkom zonder afspraak tussen 14u en 18u.

Het wordt uiteraardop prijs gesteld om Klinkt Beter vooraf een seintje te geven via info@klinktbeter.be of via de facebook pagina van Klinkt Beter www.facebook.com/KlinktBeter

Er zijn nog enkele plaatsen voor de SubSkool sessie nu donderdag om 20u.  U kan zich hiervoor nog snel inschrijven via een email naar info@klinktbeter.be , meer info op klinktbeter.be

Meer info

Klinkt Beter

Blauwe Paal 45

9230 Wetteren

België