Archief

Onno Kiviet | 20 maart 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Master Art Silhouet collectie

De nieuwe Master Art "SILHOUET" collectie - tijdloos evenwicht tussen kunst, natuurlijke materialen en techniek

Ieder ontwerp heeft haar eigen poëzie en uitstraling. Zo spreekt de nieuwe Master Art Silhouet collectie de taal van heldere vormen, strakke lijnen en een oog- en oorstrelende eenvoud. Eén van de basiskenmerken van deze serie, is de zowel robuuste als elegant gestileerde notenhouten baffle.

Niet alleen visueel een statement, maar ook klankmatig een optimaal vertrekpunt voor een volstrekt natuurlijk klinkende muziekweergave. "Notenhout" heeft een fraaie tekening. Het is een mooi, relatief rustige houtsoort die over een vleug beschikt waardoor afhankelijk van de lichtval, meerdere nuances waarneembaar zijn. Subtiliteiten die de diepe, warme kopergloed fraai accentueren.

Een belangrijk vertrekpunt voor het ontstaan van deze serie, is dat een interieur object niet alleen decoratief, maar zeker ook bruikbaar moet zijn. Als het daarbij ook nog eens met uw persoonlijke wensen mee kan groeien en een artistiek aanvullende vormgeving bezit, kunt u voortaan niet alleen naar uw favoriete muziek luisteren, maar er ook met plezier naar kijken!

Omdat elke leefomgeving nu eenmaal verschillend is en we deze het liefst zo veel mogelijk naar onze eigen wensen en behoeften willen aanpassen, bieden wij u de mogelijkheid om de Art Silhouet modellen daarop af te stemmen. Naast de solide vervaardigde en smetteloos afgewerkte witte MDF kast - die de basis vormt van ieder Silhouet model - is naast de standaard notenhouten baffle verder elke andere houtsoort leverbaar.

Informatie

Dynamic Solutions