Archief

Onno Kiviet | 27 november 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Analogue Extrema Continues: Dr. Feickert Analogue!

Als analoge afsluiter van het jaar 2013 presenteren A10Audio, Music2 en Feickert Nederland U: Dr. Feickert Analogue

Op zaterdag 28 december is iedereen welkom in de showroom van A10Audio/Room4Music te Amsterdam om dit evenement mee te kunnen maken.

Uw gastheer tijdens deze muzikale dag: Chris Feickert!

Op onnavolgbare manier zal de heer Feickert in zijn rol als grondlegger, ontwerper en CEO van Dr. Feickert Analogue Products demonstraties verzorgen met de bekende draaitafelmodellen Woodpecker II, Blackbird II en Firebird. Elke tafel als onderdeel van een set-up welke zeker zeer indrukwekkend kan worden genoemd. 

Voor tonearmen tijdens deze sessies is onder andere gekozen voor de Litouwse AWARD winning Reed 3P, de Kuzma 4Point en Jelco 12 inch. 

Deze armen zullen tijdens deze dag worden gecombineerd met de Japanse ZYX- en de Hollandse vd Hul elementen. Stuk voor stuk internationaal samengestelde, zeer geslaagde combinaties! 

Ook de Adjust+ software, de wereldberoemde Protractor NG en Platterspeed van Dr. Feickert Analogue zullen uitgebreid aan de orde komen, allen ''must haves'' voor de echte Analoog liefhebber: via een klein seminar zal de heer Feickert alle ins en outs met u bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Daar de verwachte opkomst groot en de ruimte beperkt is, vragen wij eenieder die dit bij wil wonen dit van te voren op te geven via 1 van de volgende contact-adressen:

Wij zien U graag verschijnen op zaterdag 28 december van 12.00 tot 17.00 bij A10Audio/Room4Music aan de Burgemeester Roelstraat 10, 1064 BM in Amsterdam, waar, zoals altijd, het parkeren (met blauwe schijf), de koffie, hapjes en drankjes gratis zijn!