Archief

Onno Kiviet | 22 november 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Paul Stephenson (Naim’s Managing Director) en Doug Graham (Sales Manager) te gast bij Alpha Brasschaat.

Onlangs is de nieuwe winkel van Alpha in Brasschaat (Maria-ter-Heide) geopend met een aantal bijzondere openings-evenementen. Tijdens de opening stond Japan in de spotlight, ditmaal is Groot-Brittannië aan de beurt.

4-dagen lang staat de nieuwe winkel in het teken van Naim Audio gecombineerd met PMC luidsprekers en bekabeling van The Chord Company.

De start zal plaatsvinden op donderdag 28 november en loopt door t/m zondag 1 december.

Op donderdagavond 28 november van 19.00 – 21.00 bent u van harte welkom om een demonstratie te ervaren van Doug Graham met een voorwoord van Paul Stephenson.Op typisch Britse wijze zal hij u bekend maken met de nieuwste producten van Naim op het gebied van streaming en versterking. Vanaf 18.30 bent u van harte welkom. Alpha ontvangt u met een hapje en een drankje.

Wilt u zeker zijn van een plek, dan adviseren wij u vooraf uw komst (aantal personen) kenbaar te maken via: info@alphahighend.be

Daarnaast kunt u kennis maken met de Uniti all-inone producten en zelf de gemakkelijke bediening via iPad ervaren.

Op zondag zal er vanaf 12.00 Live Muziek zijn van de coverband The Rolling Beatles, hoe Brits wil je het hebben?

We zien u graag tijdens het Britse audio weekend in onze winkel in Brasschaat!

Routebeschrijving (vanuit Nederland)

Alpha Highend Sound & Vision Brasschaat is gemakkelijk te bereiken en ligt op ongeveer 30 minuten van Breda. Op de E19 richting Antwerpen neem u Afslag 4 Brasschaat / Sint-Job-in-‘t-Goor. U volgt de aanwijzingen richting Brasschaat (Sint-Jobesteenweg volgen). Aangekomen bij de Bredabaan slaat u linksaf bij het Texaco tankstation. Na ongeveer 2 kilometer ziet u Alpha aan de linkerzijde naast de B&O winkel.

Adres

Bredabaan 1031
B-2930, Brasschaat (Maria-ter-Heide)
T:+32 (0)3 653 51 01