Archief

Onno Kiviet | 12 oktober 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio21 vanaf heden Premium Dealer – Van de Leur Audio

Van de Leur Audio is hard aan het werk om een kwalitatief Nederlands dealerstelsel te bewerkstelligen. De standaard voor verkooppunten is hoog komen te liggen en niet zomaar iedereen kan nog Van de Leur Audio producten verkopen.

Het roer is omgegooid en de eerste die positief door de selectie is gekomen is gelijk een opvallende; Audio21 te Wapenveld.

Audio21

Audio21 is gelegen naast Landgoed Winfried in Wapenveld. Gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer. Een uitermate ontspannen en bijzondere locatie die rust geeft en stress doet vergeten. De perfecte locatie voor een gebalanceerde demonstratie van hoogwaardige geluidsapparatuur. Mark van Braam is de gastheer en heeft een bijzonder assortiment van audioapparatuur klaar staan voor demonstratie en verkoop. 

Nummer21 Bed and Breakfast – HiFi Arrangement

Onderdeel van de audiobeleving van Audio21 is de bed and breakfast gelegen op hetzelfde terrein. Hier valt een uniek HiFi arrangement te beleven. Daarbij is het mogelijk om in alle rust en tijd apparatuur te vergelijken, bij aanschaf van apparatuur wordt het verblijf niet in rekening gebracht. Een muzikale getaway.

Van de Leur Audio

De bijzondere beleving die Mark van Braam met Audio21 weet te bieden is doorslaggevend geweest in het toekennen van het eerste Van de Leur Audio Premium Dealerschap in Nederland. Audio21 is het punt voor advies en service voor Van de Leur Audio producten.

Informatie

Audio21
Groteweg 21
Wapenveld 
Nederland
T: +31 (0) 260 48 506
W: www.audio21.eu